Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCABamboe borden

Bamboe borden

Bamboe is een veelzijdig materiaal, waarvan onder meer ook servies gemaakt wordt. Zo eet u met groot gemak van deze lichte en duurzame borden. Niet voor niets heeft u ruime keuze uit diverse kommen en borden van bamboe. In veel gevallen zijn deze versterkt met melamine, zodat deze borden minstens zo lang meegaan als borden van kunststof, glas of porselein. Bekijk het aanbod en maak uw keuze.

Veelzijdige bamboe borden

In elke zaak of bij elk evenement zouden bamboeborden moeten zijn. Bamboe serviesgoed is even praktisch als eenvoudig en geschikt voor meerdere doeleinden. Bamboe borden zijn er in verschillende maten. Gebruik voor het ontbijt, de lunch of een fruitsnack tussendoor een klein bordje van bamboe. Het gladde en eenvoudig te onderhouden oppervlak van een dergelijke plank is een voordeel. Na gebruik kun je ze snel wassen, en als je ze weer in de kast legt zijn ze weer schoon en klaar voor het volgende gebruik. Ze zijn handig voor thuis waar vaak borden worden gebruikt en zijn uitstekend geschikt om mee te nemen als je onderweg bent.

Bamboe borden voor binnen en buiten

Het hele jaar door profiteert u van het gebruiksgemak van een bamboe bord. In de zomer kunnen ze ook buiten op een mooi aangeklede tuintafel. Ze zijn licht en draagbaar en vanwege hun sterkte en duurzaamheid, als je een bamboeplank breekt, blijf je de stukken niet vasthouden. Melaminehars wordt meestal toegepast op bamboevezels om ze meer sterkte te geven voor een langere levensduur. Bij het inrichten van de tafel kunt u uw eigen stijl kiezen uit een verscheidenheid aan levendige kleuren. Door de grote variatie en betaalbaarheid van deze borden kun je je bamboe servies collectie snel uitbreiden.

Bamboe wegwerp borden

Er is een onderscheidende lijn biologisch afbreekbare bamboe wegwerp borden toegevoegd aan ons aanbod. Hoewel er zeker alternatieven zijn, is niets zo duurzaam als bamboe en dat is zeker bij wegwerp borden van groot belang. De duurzame bamboecollectie bevat een verscheidenheid aan miniatuur amuse-kommetjes, kleine duurzame bordjes en onmisbare bamboespiesjes. De bamboe lijn kan iets voor u zijn als u een horecazaak heeft, regelmatig kleine amuse serveert en iets unieks wilt. Uiteraard kan het aanbod op elke situatie worden toegepast. Voor ons bamboe assortiment zijn ook kleinere verpakkingen beschikbaar.

Online bamboe borden kopen

Zijn bamboe borden wat u zoekt? Omdat u hier ook al uw overige horecamaterialen kunt krijgen, is het plaatsen van een bestelling bij Horeca Centrum Amsterdam logisch. Met hetzelfde gemak vindt en bestelt u deze hier. Hier kunt u alle non-food artikelen vinden die u nodig heeft voor uw restaurant, hotel of cateringbedrijf. Het belangrijkste voordeel voor u is dat u groothandelsprijzen betaalt en toch van snelle levertijden profiteert. Het merendeel van onze artikelen, zoals borden, bestek en ander servies, wordt binnen een week geleverd.

Borden assortiment

Bent u opzoek naar andere borden? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende horecakwaliteit borden. Bekijk ons gehele assortiment borden.

Bamboe borden Melamine borden
Coupe bord Ontbijtborden
Diepe borden Pastaborden
Dinerborden Pizzaborden
Gebaksbordje Platte borden
Emaille borden Porseleinen borden
Gekleurde borden Soepborden
Glazen borden Vierkante borden
Gourmet borden Witte borden
Houten borden Zwarte borden
Leisteen borden