HomeGourmet borden

Gourmet borden

Zijn gourmet borden wat u nodig heeft? Dan is Horeca Centrum Amsterdam precies wat u nodig heeft. Hier bieden we talloze opties. Kies bijvoorbeeld uit verschillende kleuren, merken, maten, toepassingen of materialen. Ideaal voor gourmet, tapas en andere gezellig gevulde tafels vol lekkere kleine gerechten en sauzen. Deze borden worden ook wel fondue borden genoemd. Bekijk hier ons volledige aanbod gourmetborden.

Gourmet met borden voor de gelegenheid

Gourmet borden hebben veel vakjes, zodat het vlees, de salade en de sauzen op het bord allemaal goed van elkaar worden gescheiden. Deze borden zijn ook geweldig voor een informele barbecue- of fonduesessie. Gourmet borden zijn bij Horeca Centrum Amsterdam verkrijgbaar in verschillende designs, tinten en indelingen. Fine dining, BBQ en fondue zijn slechts enkele voorbeelden van gelegenheden waarbij deze borden zeer goed van pas komen. Zet gourmet borden op tafel zodat het genieten kan beginnen. Bij gourmetten hebben eters veel op hun bord en het is meestal niet gewenst dat alles door elkaar gaat. Hiervoor bieden gourmet borden de ideale oplossing. Vaak zijn ze ook speels vormgegeven, wat perfect past bij de gelegenheid.

Horecakwaliteit gourmet borden

Organiseert u voor familie graag een avondje fine dining? Of heeft u een eigen horecazaak? In beide gevallen heeft u graag servies van de hoogste kwaliteit. Servies dat tegen een stootje kan en er, na tientallen keren in de vaatwasser, nog steeds uitziet als nieuw. Door te kiezen voor de horecakwaliteit van Horeca Centrum Amsterdam, bent u verzekerd van prachtig design van een aansprekende merk als Cosy & Trendy. Aan alles merkt u dat deze borden niet alleen gemaakt zijn om visueel de show te stelen, maar ook in duurzaamheid en kwaliteit de middelmaat ver achter zich laten.

Fondue borden

Men noemt gourmet borden ook wel fondue borden. Deze borden komen dan natuurlijk ook niet alleen van pas bij één gelegenheid, maar komen bij elk soort fine dining op tafel. Altijd als er van vele kleine gerechtjes genoten wordt, komen deze borden van pas. Dat geldt evengoed voor een fondue als voor een gourmet. Hooguit kiest u als fondue bord een bord met iets minder vakjes. Want als het gaat om keuze op tafel, is gourmetten wel de onbetwiste koploper. Met de speciale fondue borden van Horeca Centrum Amsterdam wordt uw fondue in ieder geval nóg leuker.

Online gourmet borden kopen

Welk aantal gourmetborden u ook nodig heeft, bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u terecht voor al uw serviesgoed. Het bestellen van al uw non-food horecabenodigdheden is hier eenvoudig. En het is eenvoudig voor zowel thuis als uw (horeca)zaak. Zo zet u niet alleen thuis het gourmetstel op tafel met bijpassend servies, maar heeft ook alles in huis voor uw gourmetbuffet voor grote gezelschappen. Uw nieuwe gourmet borden ontvangt u doorgaans een paar dagen nadat u uw aankoop heeft gedaan.

Borden assortiment

Bent u opzoek naar andere borden? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende horecakwaliteit borden. Bekijk ons gehele assortiment borden.

Bamboe borden Melamine borden
Coupe bord Ontbijtborden
Diepe borden Pastaborden
Dinerborden Pizzaborden
Gebaksbordje Platte borden
Emaille borden Porseleinen borden
Gekleurde borden Soepborden
Glazen borden Vierkante borden
Gourmet borden Witte borden
Houten borden Zwarte borden
Leisteen borden