HomeHouten borden

Houten borden

Servies is ook gemaakt van hout, een veelzijdig materiaal. Deze sterke, lichtgewicht borden maken eten heel eenvoudig. Niet voor niets zijn er zoveel verschillende hout schalen en borden verkrijgbaar. Een beschermende laag zorgt ervoor dat ze minstens zo lang meegaan als borden van plastic, glas of porselein. Bekijk het aanbod houten borden en maak uw keuze.

Veelzijdige houten borden

Vrijwel elke eetgelegenheid heeft houten borden nodig. Servies gemaakt van hout is veelzijdig, gebruiksvriendelijk en praktisch. Houten borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Gebruik voor het ontbijt, de lunch of een fruitsnack tussendoor een bordje van hout. Zo’n bord heeft het voordeel dat hij een glad en makkelijk schoon te maken oppervlak heeft. Na gebruik kunt u ze eenvoudig wassen en stapelt u ze eenvoudig, want dat gaat met houten borden net zo makkelijk als met elk ander bord. Deze lichtgewicht borden zijn ideaal voor cateraars die op het gewicht van hun kratten letten en ook voor horecazaken die met hout een authentiek tintje willen geven aan hun gerechten.

Met houten borden de buitenlucht in

Waar past hout nou beter dan buiten? Het hele jaar door geniet u van houten borden. In de zomer kunnen ze zelfs buiten eten aan een mooie tuintafel. Vanwege hun sterkte en duurzaamheid zijn ze licht en draagbaar. Hout accentueert het buitengevoel, omdat het een natuurlijk materiaal is. Het is dan ook het perfecte servies voor heerlijk eten aan het strand, op terras aan een picknicktafel of andere buitensetting. Sfeer zit hem in kleine dingen. Verlichting, muziek, de opmaak van de gerechten. Maar evengoed in de borden waarop het eten geserveerd wordt. Kies voor houten borden en lange zomeravonden met heerlijk eten en drinken kunnen niet meer stuk.

Houten borden schoonmaken

Houten borden hebben de reputatie dat ze lastiger schoon te maken zijn. Hierdoor worden op termijn minder mooi en zijn ze minder geschikt voor horeca, denkt men soms. Zoals bij alles geldt is het de kwaliteit die bepalend is. De houten borden van Horeca Centrum Amsterdam zijn van aansprekende merken die veel aandacht besteden aan kwaliteit. Een van de gevolgen is dat hoogwaardige houtsoorten worden gebruikt en het hout voorzien is van een beschermende coating. Hierdoor wast u ze probleemloos af en blijven ze lang mooi.

Online houten borden kopen

Bent u op zoek naar houten borden? Een bestelling plaatsen bij Horeca Centrum Amsterdam is logisch en prettig, want ook al uw overige horecabenodigdheden bestelt u eenvoudig hier. U kunt het hier net zo ma