Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeSoepborden

Soepborden

Als voorgerecht, bij de lunch of als hoofdmaaltijd; soep kan vrijwel altijd. Zeker in de koudere maanden is een goed bord – of lekkere kom – soep altijd smakelijk. Uw gasten zet u soep voor in passend servies. Daarom vindt u hier een ruim aanbod soepborden van diverse, aansprekende merken.

Soepborden met schotel

Servies om soep in te serveren is zo divers als soep zelf. Kies voor een klassieke presentatie, met hagelwit porseleinen kommen op mooie schotels. Evengoed kunt u kiezen voor een moderne presentatie, bijvoorbeeld met een van de fraaie soepborden die u hier vindt. Deze kunt u eventueel combineren met schotels. Die vindt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam ook volop. Kies eventueel schotels bij soepborden uit dezelfde collectie, zo weet u zeker dat u bijpassende schotels kiest. In tegenstelling tot soepkommen zijn soepborden prima geschikt om zonder schotel te worden aangeboden. Soepborden met schotels combineren is dus zeker geen vereiste.

Diep soepbord

Om überhaupt soep uit een bord te eten, moet dit bord voldoende diep zijn. Daarom kiest u voor speciale soepborden. Uit een soepbord kan soep probleemloos gegeten worden. Een diep soepbord is bovenal een veelzijdig stuk servies, dat u eventueel ook voor andere gerechten en maaltijden gebruikt. Al vindt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam ook een ruim aanbod van reguliere diepe borden, bedoeld voor lunch- en hoofdgerechten. Kies daarbij voor het aansprekende design van merken als Cosy & Trendy en Q Authentic. Stuk voor stuk prachtige diepe soepborden van horecakwaliteit. Daarmee verrast u uw gasten met iets moois en heeft u zelf soepborden die nog wel even meegaan.

Kommen of borden voor soep?

Soep serveert u in een kom of in een soepbord. Waarvoor u kiest is een kwestie van smaak en wellicht ook het concept van uw zaak. Afwijken van de traditionele presentatie met kom een schotel is verre van ongebruikelijk en een prima manier om uw zaak te onderscheiden. De beste manier om dat te doen is door al uw servies uit een of enkele collecties van een bepaald merk te bestellen. U heeft dan dinerborden, kommen, schotels en soepborden die een prachtig geheel vormen en elkaar ook goed aanvullen. Zo biedt u uw gasten een stukje herkenbaarheid.

Online soepborden kopen

Zoekt u soepborden voor thuis of voor uw horecabedrijf? Bij ons ruime aanbod soepborden vindt u altijd een passend bord. Prachtige en prikkelende designs, net iets anders dan dat u elders vindt. Maar evengoed vindt u hier meer klassieke soepborden. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, u bestelt soepborden eenvoudig in grote of kleine aantallen. Ze zijn al per set van zes verkrijgbaar, dus ook thuis zet u deze soepborden makkelijk in de kast. In alle gevallen profiteert u van snelle bezorging. Normaal gesproken ontvangt u bestelde soepborden en andere producten binnen één week op het opgegeven adres.

Borden assortiment

Bent u opzoek naar andere borden? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende horecakwaliteit borden. Bekijk ons gehele assortiment borden.

Bamboe borden Melamine borden
Coupe bord Ontbijtborden
Diepe borden Pastaborden
Dinerborden Pizzaborden
Gebaksbordje Platte borden
Emaille borden Porseleinen borden
Gekleurde borden Soepborden
Glazen borden Vierkante borden
Gourmet borden Witte borden
Houten borden Zwarte borden
Leisteen borden