De IM-100NE is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker en staat bekend om zijn zeer lage water- en energieverbruik.

Het gesloten watercircuit biedt optimale bescherming tegen verontreiniging, waarbij potentiële plekken voor onzuiverheden tot een minimum worden beperkt. Hoshizaki’s ijsblokjesmachine worden computergestuurd voor een optimaal productieproces, zodat u de instellingen niet handmatig hoeft aan te passen, zelfs niet bij variërende omstandigheden.

De buitenzijde van hoogwaardig roestvrij staal met geïntegreerde handgrepen zorgt voor optimale hygiëne. Het polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) behoudt de kwaliteit en vorm van de geproduceerde ijsblokjes in de ijsopslagbunker, waardoor het aantal productiecycli wordt verminderd.

Dankzij het gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u het dagelijkse onderhoud zelf uitvoeren, wat de levensduur van de machine verlengt en onderhoudskosten bespaart. De verwijderbare deurrubbers houden warmte en bacteriën buiten en maken zelfreiniging en onderhoud van uw Hoshizaki-machine heel eenvoudig.

Specificaties:

Afmetingen ijsblokje: XS ijsblokje, rechthoekig van vorm.
IJsproductie per 24 uur (ca.): 95 kg
Temperatuur: Omgevingstemperatuur: 10°C, Watertemperatuur: 10°C
Waterverbruik per 24 uur (ca.): 0,45 m³
Of:

IJsproductie per 24 uur (ca.): 93 kg
Temperatuur: Omgevingstemperatuur: 21°C, Watertemperatuur: 15°C
Waterverbruik per 24 uur (ca.): 0,21 m³
Of:

IJsproductie per 24 uur (ca.): 84 kg
Temperatuur: Omgevingstemperatuur: 32°C, Watertemperatuur: 21°C
Waterverbruik per 24 uur (ca.): 0,18 m³