De Hoshizaki IM-100CNE-23 is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde bunker die tot wel 79 kg ijsblokjes van de hoogste kwaliteit kan produceren binnen 24 uur.

Alle ijsblokjesmachine zijn voorzien van elektronische bediening, wat zorgt voor een optimaal ijsproductieproces, zelfs onder verschillende omstandigheden. Onze ijsblokjesmachine produceren royale hoeveelheden ijsblokjes van consistente hoge kwaliteit, zonder extra handmatige hulp of aanpassingen te vereisen.

De IM-100CNE-23 maakt gebruik van R134a als koelmiddel.

Materiaal:
Het exterieur is vervaardigd van roestvrij staal. Het gesloten watersysteem biedt maximale bescherming tegen verontreiniging gedurende het hele productieproces. Alle machines van Hoshizaki zijn gemakkelijk te gebruiken, schoon te maken en te onderhouden.

Unieke Technologie:
In elke gesloten cel wordt een speciale zoetwaterstraal geïnjecteerd. Overtollig water verlaat de gesloten cel via verschillende uitgangen. De celwanden voorkomen de uitzetting van het vrieswater vanuit alle richtingen, terwijl temperaturen tot -30°C worden bereikt tijdens het bevriezingsproces. Dankzij automatische spoelcycli worden onzuiverheden zoals mineralen uit het water verwijderd. Dit resulteert in uiterst zuiver ijs, terwijl uw machine beschermd blijft tegen kalkaanslag en de ophoping van mineralen.

Slim Ontwerp:
Deze apparaten zijn ontworpen voor een lange levensduur en worden geleverd met slimme ontwerpkenmerken, zoals een magnetische waterpomp zonder directe koppeling. Dit voorkomt lekkage in het watersysteem en verlengt de levensduur.

Perfecte Pasvorm:
Dankzij de compacte afmetingen van 1004 x 600 x 800 mm past de zelfstandige IM-100CNE-23 perfect in kleine ruimtes.

Plug & Play:
Het slimme plug-and-play ontwerp zorgt voor een uiterst eenvoudige en snelle installatie.