De IM-100WNE-HC is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker en heeft enkele opmerkelijke kenmerken:

Deze machine staat bekend om zijn zeer laag water- en energieverbruik.

Het gesloten watercircuit zorgt voor optimale bescherming tegen verontreiniging, en het minimaliseert de mogelijkheden voor onzuiverheden om binnen te dringen.

Hoshizaki’s ijsblokjesmachine zijn computergestuurd, wat betekent dat ze het productieproces optimaliseren zonder dat u handmatig instellingen hoeft aan te passen, zelfs bij veranderende omstandigheden.

De buitenkant van de machine is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft geïntegreerde handgrepen, waardoor optimale hygiëne wordt gegarandeerd.

Het polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) draagt bij aan het behoud van de kwaliteit en vorm van het geproduceerde ijs in de ijsopslagbunker, wat het aantal productiecycli vermindert.

Deze machine is uitgerust met een gemakkelijk te reinigen luchtfilter, waardoor u dagelijks onderhoud zelf kunt uitvoeren. Dit verlengt de levensduur van de machine en bespaart u op onderhoudskosten.

De los uitneembare deurrubbers dragen bij aan het buitenhouden van warmte en bacteriën, en ze maken het reinigen en onderhouden van de Hoshizaki-machine eenvoudig.

Wat betreft de ijsproductie en specificaties:

De machine produceert ijsblokjes van het standaardformaat, 28x28x32 mm, met verschillende productiecapaciteiten, afhankelijk van de omgevingstemperatuur en watertemperatuur. Bijvoorbeeld, bij een omgevingstemperatuur van 10°C en watertemperatuur van 10°C, kan de machine ongeveer 97 kg ijs per 24 uur produceren, met een waterverbruik van ongeveer 0,45 m³.

Belangrijk om op te merken is dat een watergekoelde machine aanzienlijk meer water verbruikt dan een luchtgekoelde machine, namelijk ongeveer 3 tot 4 keer meer. Een watergekoelde machine wordt typisch gebruikt in situaties waar geen verse luchttoevoer mogelijk is, zoals een afgesloten kelder, kast, of wanneer de machine volledig in een bar is ingebouwd. Het is belangrijk om te overwegen welk type koeling het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften.

Hoshizaki’s ijsblokjesmachine staan bekend om hun kwaliteit en efficiëntie, en ze zijn geschikt voor verschillende toepassingen in de horeca en de drankindustrie.