De IM-100NE is een ijsblokjesmachine met een ingebouwde opslagbunker. Dit model staat bekend om zijn zeer laag water- en energieverbruik.

Het gesloten watercircuit biedt optimale bescherming tegen verontreiniging, met minimale kans op binnendringen van onzuiverheden. Hoshizaki’s ijsblokjesmachine zijn computergestuurd voor een efficiënt productieproces, waardoor handmatige aanpassingen bij veranderende omstandigheden overbodig zijn.

De hoogwaardige roestvrijstalen buitenkant met geïntegreerde handgrepen zorgt voor optimale hygiëne. Het polyurethaan-isolatieschuim (HFC-vrij) behoudt de kwaliteit en vorm van de geproduceerde ijsblokjes in de ijsopslagbunker, waardoor het aantal productiecycli wordt verminderd.

Met een gemakkelijk te reinigen luchtfilter kunt u dagelijks onderhoud uitvoeren, wat de levensduur van de machine verlengt en onderhoudskosten bespaart. De verwijderbare deurrubbers houden warmte en bacteriën buiten, en ze maken zelfreiniging en onderhoud van uw Hoshizaki-machine zeer eenvoudig.

Specificaties:

Afmetingen ijsblokje: Groot (standaard) 28x28x32 mm, rechthoekig van vorm.
IJsproductie per 24 uur (ca.): 95 kg
Temperatuur: Omgevingstemperatuur: 10°C, Watertemperatuur: 10°C
Waterverbruik per 24 uur (ca.): 0,45 m³
Of:

IJsproductie per 24 uur (ca.): 93 kg
Temperatuur: Omgevingstemperatuur: 21°C, Watertemperatuur: 15°C
Waterverbruik per 24 uur (ca.): 0,21 m³
Of:

IJsproductie per 24 uur (ca.): 84 kg
Temperatuur: Omgevingstemperatuur: 32°C, Watertemperatuur: 21°C
Waterverbruik per 24 uur (ca.): 0,18 m³