Dit lijkt te gaan over de introductie van Hoshizaki’s Emerald Class ijsmachines, die gebruikmaken van hydrocarbon technologie voor duurzaamheid en energie-efficiëntie. Hier zijn enkele belangrijke punten uit de beschrijving:

Emerald Class: Het betreft een nieuwe reeks ijsmachines die milieuvriendelijk en energiezuinig zijn. Deze serie omvat ijsblokjesmachine, schilferijs- en nuggetijsmachine.

Natuurlijk koelmiddel R290: De ijsmachines maken gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290. Dit type koelmiddel staat bekend om zijn milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie.

Voordelen van natuurlijke koelmiddelen: Natuurlijke koelmiddelen, zoals koolwaterstof R290, worden geprezen vanwege hun milieuvriendelijkheid. Ze vereisen kleinere warmtewisselaars en leidingen, hebben een zeer laag aardopwarmingsvermogen (GWP <5), zijn zeer energie-efficiënt, niet giftig en veilig bij juist gebruik. Hoogwaardig ijs: De ijsmachines produceren hoogwaardig ijs, inclusief ijsblokjes van verschillende afmetingen en speciale vormen zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige blokjes. Dit ijs is hard en kristalhelder, en het smelt zeer langzaam, waardoor gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten zonder smaakverlies. Hygiënisch ontwerp: De ijsmachines zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit. Ze maken gebruik van een gesloten-celsysteem voor ijsproductie met een automatische reinigings- en spoelcyclus. Dit zorgt ervoor dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en bijgevuld met vers water. Eenvoudig te onderhouden: De ijsopslagbunker is ontworpen met schuimisolatie van hoge dichtheid om het smelten van het ijs te vertragen. De deurpakkingen zorgen voor isolatie en voorkomen dat bacteriën het ijs besmetten. De ijsmachine heeft ook een uitneembaar condensorluchtfilter en een schoon luchtfilter om maximale prestaties te behouden. Microcomputerbesturing: De ijsmachines worden aangestuurd door microcomputers, wat zorgt voor nauwkeurige ijsproductie. Duurzaamheid: De Hoshizaki IM-machines zijn duurzaam en betrouwbaar, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor diverse commerciële toepassingen, waaronder bars, pubs, restaurants, cafés, broodjeszaken, hotels, en meer. Deze ijsmachines lijken te voldoen aan de eisen van bedrijven die streven naar duurzaamheid, energie-efficiëntie en hoogwaardige ijsproductie voor hun drankjes.