De Hoshizaki IM-100CNE-HC is een ijsblokjesmachine die de kracht van grote ijsproductie naar uw bedrijf brengt. Of u nu een druk restaurant, een bruisende bar of een hotel runt, deze machine kan aan al uw ijsbehoeften voldoen.

Indrukwekkende Ijscapaciteit

Met een indrukwekkende ijscapaciteit van maar liefst 100 kg per dag, kan deze machine grote hoeveelheden ijsblokjes van topkwaliteit produceren. Dit maakt hem perfect voor bedrijven met een continue behoefte aan ijs, waarbij de vraag naar ijs nooit stopt.

Efficiëntie en Betrouwbaarheid

Energiezuinig en Duurzaam
De IM-100CNE-HC is ontworpen met efficiëntie in gedachten. Hij maakt gebruik van het milieuvriendelijke HC-koelmiddel R290, wat niet alleen het energieverbruik vermindert, maar ook bijdraagt aan een groenere bedrijfsvoering. Dit resulteert in lagere operationele kosten en een verminderde ecologische impact.

Betrouwbaarheid voor Continu Gebruik
Deze ijsblokjesmachine is gebouwd om lang mee te gaan en kan dag in, dag uit presteren zonder problemen. Het gesloten watercircuit zorgt voor optimale hygiëne en de geavanceerde elektronische besturing garandeert een betrouwbare werking, zelfs in wisselende omstandigheden.

Geavanceerde Kenmerken voor Gemak

Slimme Elektronische Besturing
Met geavanceerde elektronische besturing past deze machine zich automatisch aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over handmatige aanpassingen. Dit zorgt voor consistente prestaties zonder gedoe.

Ruimtebesparend Ontwerp
Ondanks zijn indrukwekkende capaciteit heeft de IM-100CNE-HC een compact ontwerp, wat hem geschikt maakt voor verschillende ruimtes en minimale vloeroppervlakte inneemt.

De Hoshizaki IM-100CNE-HC ijsblokjesmachine biedt niet alleen grote ijsproductie, maar ook efficiëntie en betrouwbaarheid. Als u op zoek bent naar een ijsblokjesmachine die aan de eisen van uw bedrijf kan voldoen, dan is deze machine de juiste keuze. Ontdek vandaag nog hoe de IM-100CNE-HC uw ijsbehoeften kan vervullen.