Met de Hoshizaki IM-45NE-HC haalt u een hoogwaardige ijsblokjesmachine in huis die ontworpen is om aan de ijsbehoeften van uw bedrijf te voldoen. Deze machine is de belichaming van betrouwbaarheid en efficiëntie.

Krachtige IJscapaciteit

Deze ijsblokjesmachine heeft een indrukwekkende productiecapaciteit en kan tot 44 kg ijsblokjes van topkwaliteit produceren in slechts 24 uur. Dit maakt de IM-45NE-HC ideaal voor drukke horecagelegenheden en bedrijven met een constante vraag naar ijs.

Duurzaamheid en Efficiëntie

Milieuvriendelijk en Energiezuinig
De IM-45NE-HC maakt gebruik van het natuurlijke HC-koelmiddel R290, wat niet alleen het energieverbruik vermindert, maar ook de ecologische voetafdruk van uw bedrijf verkleint. Dit vertaalt zich in lagere operationele kosten en een duurzamere bedrijfsvoering.

Hygiënisch Ontwerp
Het gesloten watercircuit van deze ijsblokjesmachine zorgt voor maximale bescherming tegen verontreiniging, wat van cruciaal belang is om de kwaliteit en hygiëne van het geproduceerde ijs te waarborgen.

Slim en Gebruiksvriendelijk Ontwerp

Geavanceerde Elektronische Besturing
De IM-45NE-HC is uitgerust met geavanceerde elektronische besturing, waardoor de machine zich automatisch aanpast aan veranderende omstandigheden. Dit zorgt voor een probleemloze werking en constante prestaties.

Compact en Ruimtebesparend Ontwerp
Ondanks zijn indrukwekkende productiecapaciteit heeft deze ijsblokjesmachine een compact ontwerp, zodat hij in diverse ruimtes past en weinig vloeroppervlak in beslag neemt.

De Hoshizaki IM-45NE-HC ijsblokjesmachine biedt niet alleen ijs van topkwaliteit, maar ook duurzaamheid en efficiëntie. Deze machine is de perfecte keuze voor bedrijven die ijs van hoge kwaliteit nodig hebben om hun klanten te bedienen. Ontdek vandaag nog hoe de IM-45NE-HC uw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen.