Dit lijkt een gedetailleerde beschrijving te zijn van een luchtgekoelde ijsblokjesmachine van Hoshizaki. Hier zijn enkele belangrijke punten uit de beschrijving:

Afmetingen: De ijsblokjesmachine heeft een specifieke grootte van 704 x 506 x 1200 mm (breedte x diepte x hoogte), met de mogelijkheid om de hoogte aan te passen met stelpoten.

Ijsproductie: De ijsmachine produceert ijsblokjes van 21x21x14 mm, die buitengewoon hard en kristalhelder zijn en langzaam smelten, waardoor gasten langer van hun gekoelde drankjes kunnen genieten zonder smaakverlies.

Hygiënisch ontwerp: De ijsmachine is ontworpen met hygiëne als prioriteit. Het maakt gebruik van een gesloten-celsysteem voor ijsproductie met een automatische reinigings- en spoelcyclus. Dit zorgt ervoor dat het waterreservoir na elke ijsproductiecyclus wordt geleegd, gereinigd en bijgevuld met vers water.

Ijsproductieproces: Het ijsblokje wordt gevormd terwijl het water onder druk wordt toegevoerd. Tijdens het vormingsproces blijft de straal doorgaan totdat het blokje volledig is gevormd. Dan start een heetgasontdooiingsproces, waarbij het overgebleven water wordt afgevoerd. Het ijsblokje valt uiteindelijk in de opslagbunker.

Eenvoudig te reinigen en onderhouden: De opslagbunker is ontworpen met schuimisolatie van hoge dichtheid om het smelten van ijs te vertragen. De deurpakkingen bieden isolatie om te voorkomen dat bacteriën de opslagbunker besmetten. Het apparaat heeft ook een uitneembaar condensorluchtfilter dat eenvoudig kan worden verwijderd voor reiniging, en een schoon luchtfilter om maximale prestaties te behouden.

Duurzaam en betrouwbaar: Hoshizaki ijsmachines, inclusief deze luchtgekoelde machine, staan bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Hierdoor zijn ze geschikt voor gebruik in verschillende commerciële instellingen zoals bars, pubs, restaurants, cafés, hotels, en meer.

Dit type ijsmachine lijkt te voldoen aan de behoeften van bedrijven die hoogwaardig ijs willen produceren voor hun gekoelde drankjes en tegelijkertijd hygiënische en efficiënte ijsproductie willen waarborgen.