HomePasabahce Vela

Pasabahce Vela

Koffie en thee prikkelen de zintuigen op tal van manieren. Ook visueel, zo is de gedachte achter de Vela collectie van Pasabahce. Deze zeer modern vormgegeven glazen voor thee en koffiespecialiteiten breken in zekere zin met de designfilosofie van Pasabahce, waarbij vaak op het verleden wordt teruggegrepen. Dat maakt de strakke glazen uit deze collectie echter niet minder geslaagd.

Paşabahçe Vela collectie bestellen

Verwen uw gasten met koffie en thee zoals ze die niet zomaar overal krijgen. Niet alleen vanwege de kwaliteit van de drank, maar vooral vanwege het prachtige glas. Een opvallend glas blijft bij en dat is precies wat de Vela collectie van Pasabahce bereikt. U verzekert uzelf van prachtige glazen van horecakwaliteit, die in de meeste gevallen binnen één week bezorgd worden.

Pasabahce collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Pasabahce? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, theeglazen of longdrinkglazen.

Allegra Grande S
Aqua Monte Carlo
Bacchus Montis
Bistro Nessie
Casablanca Timeless
Diony Tribeca
Elysia Vela
Pasabahce Champagneglazen
Pasabahce Longdrinkglazen
Pasabahce Theeglazen
Pasabahce Waterglazen
Pasabahce Wijnglazen