HomePasabahce Casablanca

Pasabahce Casablanca

Deze veelzijdige collectie van theeglazen, tumblers, longdrinkglazen en schenkkannen biedt alles om thee, limonade, fris en sap stijlvol op tafel te kunnen zetten. Het is een toegankelijke collectie waarin het reliëf dat zo kenmerkend is voor Pasabahce prominent aanwezig is. In alle andere opzichten is deze collectie minder uitgesproken dan sommige andere collecties van Pasabahce.

Pasabahce Casablanca collectie bestellen

Als eigenaar van een of meerdere horecazaken heeft u behoefte aan glazen die zowel sterk als veelzijdig zijn, zonder al te gewoontjes te worden. De Pasabahce Casablanca collectie biedt precies dat. Glazen in deze collectie zijn voor meerdere dranken bruikbaar en stuk voor stuk van de horecakwaliteit die u van een gerenommeerd merk als Pasabahce verwacht. Deze zet u met plezier op tafel.

Pasabahce collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Pasabahce? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, theeglazen of longdrinkglazen.

Allegra Grande S
Aqua Monte Carlo
Bacchus Montis
Bistro Nessie
Casablanca Timeless
Diony Tribeca
Elysia Vela
Pasabahce Champagneglazen
Pasabahce Longdrinkglazen
Pasabahce Theeglazen
Pasabahce Waterglazen
Pasabahce Wijnglazen