HomePasabahce Champagneglazen

Pasabahce Champagneglazen

Ontkurk de champagne en maak de gelegenheid extra feestelijk met de champagneglazen van Pasabahce. Met deze rijkelijk versierde glazen gaat dat zeker lukken. Pasabahce is duidelijk geïnspireerd door haar mediterrane roots en dat blijkt nergens zo sterk uit als de champagneglazen uit de diverse collecties van het merk.

Paşabahçe champagneglazen bestellen

Een typisch Pasabahce champagneglas is rijkelijk versierd en neigt een tikkeltje naar extravagantie. Als de gelegenheid ernaar is, maken deze glazen het extra feestelijk. Modern design en klassieke tinten ontmoeten elkaar hier en dankzij het ruime aanbod van Horeca Centrum Amsterdam en onze vlotte bezorging, zet u deze glazen vaak al binnen één week op tafel. U bestelt al vanaf één verpakking, dus ook thuis proost u binnenkort in stijl.

Pasabahce collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Pasabahce? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, theeglazen of longdrinkglazen.

Allegra Grande S
Aqua Monte Carlo
Bacchus Montis
Bistro Nessie
Casablanca Timeless
Diony Tribeca
Elysia Vela
Pasabahce Champagneglazen
Pasabahce Longdrinkglazen
Pasabahce Theeglazen
Pasabahce Waterglazen
Pasabahce Wijnglazen