HomeKitchenAid broodrooster

KitchenAid broodrooster

Een luxe ontbijt is niet compleet zonder toast. En in de horeca verwachten uw gasten natuurlijk ook niets minder. Kies daarom voor een KitchenAid broodrooster. Daarmee zet u uw gasten in de horeca of uzelf, thuis, heerlijke toast voor. Een ontbijt of lunch om extra van te genieten. Dat begint al bij het maken van de toast, want deze broodroosters zijn zeer fraai vormgegeven.

Broodrooster van het bekende KitchenAid

Al ruim een eeuw de hulp in de keuken waarop u altijd kunt vertrouwen. KitchenAid doet de naam eer aan en dat blijkt uit elk KitchenAid apparaat. Ook uit een ogenschijnlijk eenvoudig apparaat als de KitchenAid broodrooster blijkt kwaliteit, design en innovatie. In diverse categorieën keukenapparaten was het KitchenAid dat het eerste model ontwikkelde. Tegenwoordig loopt het merk nog steeds voorop met innovatie, al bevatten diverse producten een duidelijke knipoog naar het verleden. Zo ook de KitchenAid Artisan broodrooster. Het ontwerp bevat duidelijke hints naar de jaren 50 van de vorige eeuw, maar de technologie is gloednieuw en dat merkt u aan alles.

Kleuren KitchenAid broodroosters

Dat KitchenAid bijna net zoveel zorg besteedt aan de vormgeving en uitstraling van hun apparaten, als aan de technische mogelijkheden ervan, moge duidelijk zijn. Vanzelfsprekend zijn KitchenAid broodroosters daarom ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een populaire keuze is de KitchenAid broodrooster in het zwart. De zwarte zijvlakken contrasteren mooi met de metaalgrijze bovenkant en zijkanten. Alternatieve kleuren zijn natuurlijk ook beschikbaar. Als u de KitchenAid broodrooster op een zichtbare plek gebruikt – bijvoorbeeld bij u thuis op het aanrecht of in een open (horeca)keuken – dan loont het zeker om de kleur met extra zorg te kiezen.

Ons aanbod KitchenAid broodroosters

We noemden al de KitchenAid Artisan broodrooster. Deze moderne broodrooster heeft een licht klassieke vormgeving. Tegelijkertijd beschikt elke KitchenAid broodrooster die u hier vindt over moderne techniek. Natuurlijk, een broodrooster is een relatief eenvoudig keukenapparaat. De bediening ervan is geen hogere wiskunde. Toch is het prettig als de bediening eenvoudig is en veel mogelijkheden biedt. Goede toast maken is tenslotte niet zo eenvoudig als het lijkt. Vooral omdat het soms lijkt alsof iedereen zijn toast nét even anders wil. Perfecte toast maken is met een KitchenAid broodrooster een fluitje van een cent.

Online KitchenAid broodrooster kopen

Kunt u de geur al ruiken? Bij goed eten geldt eigenlijk altijd dat de voorpret bijna net zo lekker is als het eten zelf. Dat is nergens zo waar als bij een luxe ontbijt waar de geuren van sap, vers brood en knapperige toast om voorrang lijken te vechten. Die ervaring koopt u met een KitchenAid broodroosters. De geurige toast althans. Al hebben we natuurlijk ook KitchenAid apparaten om heerlijk vers sap mee te maken. Bekijk daarom gerust eens ons hele aanbod van KitchenAid producten. Waar uw keuze ook op valt, uw bestelling is doorgaans al binnen enkele dagen bij u.

KitchenAid assortiment

Bent u opzoek naar de keukenmachine artisan of onderdelen van KitchenAid? Wij hebben een ruime keuze uit het gehele assortiment van KitchenAid. Bekijk de hier verschillende categorieën.

KitchenAid blender KitchenAid staafmixer
KitchenAid broodrooster
KitchenAid keukenmachine
KitchenAid cutter KitchenAid onderdelen