HomeKitchenAid keukenmachine

KitchenAid keukenmachine

KitchenAid is een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige keukenapparatuur en de keukenmachine is daar geen uitzondering op. Deze machines zijn ontworpen met de professionele kok in gedachten, maar zijn ook geschikt voor thuisgebruik. Door de veelzijdigheid van de machine, de kwaliteit van de materialen en de duurzaamheid, zijn KitchenAid keukenmachines een aanwinst voor elke keuken

Veelzijdige KitchenAid keukenmachine

Een KitchenAid keukenmachine is een veelzijdig apparaat dat kan worden gebruikt voor het kneden van deeg, het mengen van ingrediënten, het snijden en raspen van groenten en fruit en het malen van vlees. Met de vele accessoires die beschikbaar zijn voor de machine, kunt u zelfs bakproducten maken, zoals brood en koekjes. Dit maakt het een ideaal apparaat voor iedereen die van koken houdt en graag experimenteert met verschillende recepten. Ook scheelt het natuurlijk opslagruimte dat u met dit apparaat zoveel functies combineert. Met één machine en een handvol accessoires, waarvan enkele inclusief bij uw bestelling, heeft u meteen alles in huis voor een groot aantal bewerkingen in de keuken.

Kitchenaid keukenmachine sale

Er zijn vaak aanbiedingen voor KitchenAid keukenmachines. Dit is een geweldige manier om een kwalitatief hoogwaardig apparaat te krijgen voor een extra aantrekkelijke prijs. Zeker omdat een KitchenAid keukenmachine van professionele kwaliteit qua prijs wel iets boven een typische keukenmachine voor particulieren zit. Uiteraard is hij dat meer dan waard, zeker als u een KitchenAid keukenmachine in de sale weet te bemachtigen. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam hanteren we altijd aantrekkelijke prijzen voor al onze KitchenAid keukenmachines. Ook vindt u hier regelmatig aantrekkelijke kortingen op al onze machines. Zo loont het extra om bijvoorbeeld een KitchenAid Artisan keukenmachine te kopen.

KitchenAid Artisan keukenmachine

De KitchenAid Artisan keukenmachine is een van de meest populaire modellen van het merk. Deze machine is speciaal ontworpen voor thuisgebruik en heeft een stijlvol design met de retro-elementen die zo kenmerkend zijn voor KitchenAid machines. Hij is beschikbaar in verschillende kleuren, zodat u hem kunt afstemmen op de stijl van uw keuken. De Artisan is een krachtige machine met een vermogen van 300 watt en een kantelbare kop, waardoor u maximale flexibiliteit heeft. Voor horecabedrijven is een KitchenAid Artisan keukenmachine wellicht wat aan de lichte kant. Gelukkig vindt u hier voldoende alternatieve van professionele kwaliteit.

Online KitchenAid keukenmachine kopen

Zoekt u een goede keukenmachine? Eentje van professionele kwaliteit voor uw horecazaak of voor thuis? Zowel voor professionals als enthousiaste thuiskoks en -bakkers vindt u hier hoogwaardige KitchenAid keukenmachines. Die bestelt u hier eenvoudig online, net als al uw andere apparaten voor in de keuken en overige horecabenodigdheden. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u alles dat u nodig heeft om heerlijke gerechten op tafel te zetten. Van de keukenmachines, ovens en pannen waarmee u het bereidt, tot de borden waarop u het opdient. Bestel hier uw KitchenAid keukenmachine, wij bezorgen binnen enkele dagen.

KitchenAid assortiment

Bent u opzoek naar de keukenmachine artisan of onderdelen van KitchenAid? Wij hebben een ruime keuze uit het gehele assortiment van KitchenAid. Bekijk de hier verschillende categorieën.

KitchenAid blender KitchenAid staafmixer
KitchenAid broodrooster
KitchenAid keukenmachine
KitchenAid cutter KitchenAid onderdelen