HomeKitchenAid blender

KitchenAid blender

Wie voor het eerst een KitchenAid blender aanzet, vraagt zich al snel af hoe hij ooit zonder kon. Een blender maakt veel dingen eenvoudiger en dat geldt des te meer voor een blender van het gerenommeerde KitchenAid. Vanzelfsprekend ontbreken KitchenAid blenders dan ook niet in het aanbod van Horeca Centrum Amsterdam. Bekijk hier al onze KitchenAid blenders en maak uw keuze.

Blender van topmerk KitchenAid

Al meer dan 100 jaar doet KitchenAid precies wat de naam belooft: hulp bieden in de keuken. Met u meedenken en de best denkbare keukenapparaten maken waarmee alles makkelijker wordt. Gedurende deze indrukwekkende historie was KitchenAid verantwoordelijk voor de allereerste automatische mixer. Tot het ruime aanbod van KitchenAid behoren onder meer mixers, foodprocessors en natuurlijk de bekender KitchenAid blender. Denk bijvoorbeeld aan de KitchenAid Artisan blender. Een blender vol moderne innovatie, met een lichte retro-uitstraling. Authenticiteit én kwaliteit maken samen een apparaat om verliefd op te worden. Dat geldt zeker als u meerdere apparaten van KitchenAid in de keuken heeft. Dat bespaart u veel tijd en biedt u veel gemak.

Kleuren KitchenAid blenders

Natuurlijk koopt u een KitchenAid blender vanwege de kwaliteit en veelzijdigheid. Maar het oog wil natuurlijk ook wat. Daarom zit het qua design altijd goed bij KitchenAid. Met een toepasselijke kleur maakt u het helemaal af. Kies daarom uit verschillende kleuren KitchenAid blenders. Wellicht niet de belangrijkste eigenschap van uw nieuwe blender, maar het is toch prettig dat u dit apparaat mooi kan laten meekleuren met de inhoud, uw keuken of andere keukenapparatuur. Goed om te weten: ook andere KitchenAid apparaten zijn vaak in dezelfde kleur beschikbaar. Zo heeft u straks een kast vol bijpassende keukenapparaten.

Ons aanbod KitchenAid blenders

Met een KitchenAid blender bereikt u het beste resultaat. Elke KitchenAid blender heeft een krachtige motor die bovendien instelbaar is op meerdere standen. Van traag en geleidelijk tot razendsnel. Elke inhoud wordt zo op de perfecte wijze behandeld. Bij ons vindt u KitchenAid blenders voor zowel professioneel als particulier gebruik. Als particulier bestelt u hier een high-end blender die ook door professionals gebruikt wordt. Ook voor uw horecazaak koopt u hier een KitchenAid blender. Profiteer van professionele kwaliteit, volop capaciteit en keuze uit tal van hulpstukken die u ook hier bij Horeca Centrum Amsterdam vindt.

Online KitchenAid blender kopen

Uw KitchenAid blender koopt u hier bij Horeca Centrum Amsterdam. Concurrerende groothandelsprijzen, maar tegelijk levertijden die u als consument gewend bent. Al binnen enkele dagen beschikt u over uw nieuwe KitchenAid Artisan blender en alle toebehoren en accessoires die u zich maar kunt wensen. Op ons vertrouwt u voor al uw horeca-apparaten en -benodigdheden. Van disposables tot keukengerei, van pannen tot bestek. Horecazaken, maar ook de keuken van de enthousiaste particulier, draaien op onze producten. Gun uzelf het gemak van een KitchenAid blender waar u nog jaren plezier van heeft en bestel hem hier.

KitchenAid assortiment

Bent u opzoek naar de keukenmachine artisan of onderdelen van KitchenAid? Wij hebben een ruime keuze uit het gehele assortiment van KitchenAid. Bekijk de hier verschillende categorieën.

KitchenAid blender KitchenAid staafmixer
KitchenAid broodrooster
KitchenAid keukenmachine
KitchenAid cutter KitchenAid onderdelen