De Hoshizaki IM-21CNE-HC ijsblokjesmachine is een compacte, maar krachtige oplossing voor het leveren van hoogwaardige ijsblokjes in uw horecabedrijf of andere commerciële omgevingen. Ontworpen om aan de behoeften van de moderne bedrijfsvoering te voldoen, biedt deze machine indrukwekkende prestaties in een gestroomlijnde behuizing.

Efficiënte IJsblokjesproductie
Ondanks zijn bescheiden formaat is de IM-21CNE-HC in staat om tot 25 kg ijsblokjes van topkwaliteit per 24 uur te produceren. Dit maakt de machine perfect geschikt voor locaties met matige ijsbehoeften, waar constante toevoer van hoogwaardig ijs essentieel is.

Duurzaamheid en Milieuvriendelijkheid

Energie-efficiënt en Milieuvriendelijk
Deze ijsblokjesmachine maakt gebruik van het natuurlijke HC-koelmiddel R290, wat niet alleen het algemene energieverbruik vermindert, maar ook bijdraagt aan een duurzamere werking. Hierdoor bespaart u niet alleen kosten, maar draagt u ook bij aan milieubewust ondernemen.

Hygiënisch Ontwerp
Het gesloten watercircuit van de IM-21CNE-HC biedt optimale bescherming tegen verontreiniging, wat cruciaal is voor het waarborgen van een gezonde omgeving. Hierdoor worden potentiële verontreinigingsbronnen geminimaliseerd, wat de kwaliteit van het geproduceerde ijs ten goede komt.

Gemakkelijk en Gebruiksvriendelijk

Geavanceerde Elektronische Bediening
De IM-21CNE-HC is voorzien van geavanceerde elektronische bedieningselementen die het productieproces optimaliseren. Handmatige aanpassingen bij veranderende omstandigheden zijn niet nodig, want de machine regelt dit automatisch.

Compact en Ruimtebesparend Ontwerp
Dankzij het compacte ontwerp past deze ijsblokjesmachine vrijwel overal. Of het nu onder de bar, op het werkblad of elders is, de IM-21CNE-HC past zich moeiteloos aan uw ruimte aan.

De Hoshizaki IM-21CNE-HC ijsblokjesmachine biedt uitstekende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak, wat het tot een ideale keuze maakt voor elke onderneming die hoogwaardige ijsblokjes nodig heeft. Ontdek vandaag nog hoe deze machine uw ijsbehoeften kan vervullen.