Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamHoreca vaatwasser

Horeca vaatwasser

U wilt uw servies grondig reinigen, maar wilt daar ook zo weinig mogelijk tijd aan besteden. Daarom kiest u bij de HCA voor een horeca vaatwasser van uitstekende kwaliteit. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming kiest u voor een voorlader of een doorschuifmachine.

Horeca vaatwassers van voorladers tot doorschuifmachines

Heeft u een klein eetcafé? Dan heeft u waarschijnlijk voldoende aan een voorlader om de borden, de glazen en het bestek efficiënt te reinigen. Bij een grotere horecazaak kunt u beter kiezen voor een doorschuifmachine. Een doorschuifmachine kan grotere hoeveelheden servies per uur reinigen en is minder arbeidsintensief. Zo heeft u altijd voldoende schoon servies voor uw gasten beschikbaar. Enkele vaatwassers in onze collectie zijn naast het reinigen van servies ook geschikt voor pannen en gastronormbakken. Het voorspoelen van uw servies wordt nog eenvoudiger met onze speciale voorspoelmengkraan.

Horeca vaatwassers voor glazen

Speciaal voor het reinigen van glazen kunt u bij HCA ook glazenspoelmachines bestellen. Deze vaatwassers reinigen uw glazen grondig binnen enkele minuten. Onze glazenspoelmachines zijn bovendien water- en energiebesparend. De vaatwassers in onze collectie beschikken bovendien vaak over een speciale functie waarmee uw delicate glazen beschermd worden. Hierdoor kunt u uw glazen uitstekend reinigen in de vaatwasser zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling en de levensduur.

Horeca vaatwasser online bestellen

Wilt u ook uw servies op een snelle en zeer effectieve wijze reinigen? Kies dan voor een energiezuinige horeca vaatwasser uit onze ruime collectie. U bestelt uw horeca vaatwasser eenvoudig online bij HCA.