Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
HCABestekbak

Bestekbak

Bent u op zoek naar een of meerdere bestekbakken? HCA biedt u de keuze uit meerdere soorten bestekbakken: voor in de keuken, voor uitgifte en ook houders voor bestekbakken om te gebruiken tijdens al uw horeca-evenementen. Hieronder vindt u het hele online assortiment.

Breng orde in uw keuken en sorteer uw bestek altijd netjes. Met de bestekbakken van Horeca Centrum Amsterdam bewaart u al uw bestek ordelijk op één plaats. U heeft hierbij de keuze voor bakken met de hoogste hygiëne, namelijk uit roestvrij staal of bestekbakken uit duurzaam en sterk kunststof. Deze bakken zijn beschikbaar in verschillende formaten en vormen.

Voor catering- of andere horecagelegenheden, verkopen wij ook bestekbakhouders en uitgifte units om uw bestek eenvoudig klaar te zetten voor uw klanten. Bij evenementen op verplaatsing raden wij u onze bestekbakhouder op wielen aan, zo kunt u eenvoudig en moeiteloos het bestek verplaatsen naar wens.

Keukengerei

Bent u opzoek naar andere soorten keukengerei? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende keukengerei. Bekijk ons gehele assortment.

Afruimbak Ovenschaal
Bakvorm Ovenwant
Beslagkom Pannenlikker
Bestekbak Patevorm
Blikopener Pincet
Bonnenhouder Pizzaschep
Deegroller Pollepel
Dunschiller Pureeknijper
Eiersnijder Raspen
Foliehouder Sausdispenser
Friet lekbak Schaar
Frituurschep Schuimspaan
Garde Slacentrifuge
Gastronormbakken Slagroomspuit
Glaceermes Slagroomspuitzakken
HACCP Stickers Snijplank
IJslepel Spatel
Kaasschaaf Taartverdeler
Keukenhulp Serveertang
Knijpfles Thermometer
Knoflookpers Trechter
Koksbrander Vacuümzakken
Koksmes Vergiet
Kookwekker Vijzel
Kwast Voorraaddozen
Maatbeker Weckpot