Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

Soepkommen

Bij HCA kunt u kiezen uit een ruim assortiment soepkommen in verschillende stijlen en kleuren. Zo is er altijd een soepkom beschikbaar die naadloos aansluit bij uw huidige servies. Al onze soepkommen zijn van zeer goede kwaliteit en geschikt voor commercieel gebruik.

Soepkommen in allerlei stijlen

Serveert u soepen als voorgerecht of hoofdgerecht binnen uw horecabedrijf? Dan mag een goede soepkom niet aan uw servies ontbreken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om uw tomatensoep of bouillon te serveren in een diep bord. Dit heeft echter als nadeel dat het lastig aan tafel te presenteren is zonder te knoeien. Bovendien koelt de soep in een bord sneller af waardoor deze vaak al bij het serveren niet meer goed op temperatuur is. U kunt dit allemaal voorkomen door te kiezen voor een elegante soepkom die volledig aansluit bij de stijl van uw horecabedrijf.

Groot assortiment soepkommen

U vindt verschillende soepkommen in ons assortiment. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een soepkom met schotel voor een elegante presentatie van uw soepen en bouillons. Heeft uw restaurant een meer huiselijke stijl? Kies dan bijvoorbeeld voor een neutrale of robuuste soepkom uit onze collectie. U kunt kiezen voor soepkommen van melamine, porselein of aardewerk in tal van verschillende kleuren. U kunt bij ons terecht voor kleine soepkommetjes om een amuse in te serveren tot ruime kommen voor de presentatie van een heerlijke stevige erwtensoep.

Soepkommen bestellen

De meeste soepkommen zijn uit voorraad leverbaar en kunt u binnen enkele werkdagen ontvangen. Heeft u een horecagelegenheid in Amsterdam? Dan kunnen wij uw soepkommen vaak nog dezelfde dag aan u leveren.