Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeTheetipje

Theetipje

Theedrinken is fijn, maar waar laat u toch dat theezakje? Als u uw gasten heet water en een theedoos aanbiedt, wilt u ze ook iets aanbieden om het theezakje te laten. Een theetipje – een schaaltje voor het theezakje – is dan ideaal en eigenlijk onmisbaar. Op deze pagina vindt u het volledige aanbod theetipjes van Horeca Centrum Amsterdam.

Wat is een theetipje?

Verspilling is zonde en een gebruikt theezakje moet u ergens laten. Daarvoor gebruikt u een theetipje, ook wel vrouwenschaaltje genoemd. Dit is een klein porseleinen of glazen schaaltje, waarin het gebruikte theezakje gedaan kan worden. Zo lekt deze niet op de tafel en kan deze eventueel ook nog een keer gebruikt worden. Eventueel kunt u het ongeopende theezakje ook in een theetip aanbieden. Vaak zijn theetipjes onderdeel van een theeservies en zijn ze dus ook in dezelfde kleur en van hetzelfde materiaal. Theetipjes los bestellen is natuurlijk ook mogelijk en doet u hier eenvoudig.

Theetipjes en bijpassend theeservies

Bij bijzondere gelegenheden – bijvoorbeeld een high tea – is een compleet theeservies wel zo prettig. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u die bestellen uit de collecties van aansprekende (horeca)merken, zoals Cosy & Trendy en Palmer. Ook kunt u producten uit de collecties van dergelijke merken los bestellen, zodat u beschikt over theeservies met bijpassende onderdelen en bent u toch vrij in de keuze voor individuele producten, zoals theetipjes. U heeft onder meer keuze uit platte theetipjes en theetipjes met een hogere rand. Die laatste houden het vocht in principe iets beter vast, al zijn alle theetipjes uitermate geschikt om al het vocht uit een druipend theezakje op te vangen.

Theezakjes schaaltjes van horecakwaliteit

Zoals alles dat u bestelt bij Horeca Centrum Amsterdam zijn ook onze schaaltjes voor theezakjes van horecakwaliteit. Dat betekent onder meer stoot- en krasvast, vaatwasserbestendig en makkelijk stapelbaar. In alle opzichten is gedacht aan wat een moderne horecaondernemer nodig heeft. Net zoals u denkt aan wat uw gasten nodig hebben. In het geval van het serveren van een kopje thee is dat dus een schaaltje of theetip. Het is makkelijk te vergeten en lijkt wellicht onbelangrijk, maar het zijn juist de details als deze die maken dat eten en drinken in de horeca door mensen als bijzonder wordt ervaren.

Online theetipje kopen

Voor uw theeservies, theetipjes en andere benodigdheden voor in de keuken, aan de bar en op tafel, hoeft u de deur niet uit. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam bestelt u álles dat u nodig heeft. Van theekopjes, theeglazen en theepotten, tot het theetipje dat erbij past. Heel eenvoudig en uw bestelling is dan doorgaans binnen een week bij u. Onze theetipjes mag u ook in bescheiden aantallen bestellen. Ze zijn al verkrijgbaar in sets van zes stuks, dus als u niet al te veel theedrinkers verwacht, dan hoeft u er ook geen hele grote voorraad van aan te houden.

Servies assortiment

Bent u opzoek naar ander servies? Wij hebben een zeer ruim assortiment horeca servies van horecakwaliteit. Bekijk ons gehele assortment in professioneel servies.

Bestek Olie en azijnstel
Borden Peper- & zoutmolen
Borrelplank Ramekin
Eierdopjes Schalen
Etagere Serveerplank
Koffiekopjes Soepkommen
Koffiemok Tapas schaaltjes
Kommen Theepot
Theetipje