Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAMagimix 3200

Magimix 3200

Snijden, pureren, persen, bakken, koken, braden. De lijst met dingen die u in de keuken doet is lang. Maar er is één apparaat dat zo’n beetje de helft van deze zaken kan: een moderne foodprocessor of keukenmachine. De Magimix 3200 is er zo een. Deze combineert talloze functies in een slank en stijlvol design.

Voor horeca én particulieren

De veelzijdigheid van de Magimix 3200 beperkt zich niet tot de vele bereidingen die u ermee maakt. Qua capaciteit misstaat deze foodprocessor zeker niet in de horecakeuken, terwijl hij evengoed past in uw keuken thuis. Overal waar lekker eten gemaakt wordt en tijd en liefde in dat eten wordt gestopt, komt de Magimix 3200 goed tot zijn recht. Mede dankzij deze machine stopt u nooit te veel tijd in het eten, want gemak is waar de Magimix 3200 in uitblinkt. Bij tal van handelingen in de keuken bespaart deze u werk en tijd. Van het raspen van kaas of groenten, tot het glad pureren van saus of soep. Zelfs uw verse sap maakt dit apparaat graag voor u.

Magimix 3200 XL

Dat de Magimix 3200 bescheiden afmetingen heeft voor een professionele foodprocessor, betekent niet dat hij klein is. Verre van. De Magimix 3200 heet voluit Magimix 3200 XL. Hij is het kleinere broertje van de Magimix 4200 en Magimix 5200, maar biedt nochtans meer dan genoeg capaciteit voor de meeste bereidingen voor gezelschappen tot zes personen. Om daar een indicatie van te geven: vloeistoffen als sauzen soepen kan deze foodprocessor meestal per liter verwerken, terwijl deeg, vlees en andere massa’s minimaal per 600 gram verwerkt worden. Bovendien werkt de Magimix 3200 XL bijzonder snel. Als u grotere hoeveelheden wil verwerken, doet u dat eenvoudig in etappes.

Kwaliteit van Magimix

De Magimix 3200 is een foodprocessor waarop u kunt rekenen. Eentje die u veel werk uit handen neemt en eigenlijk geen onderhoud nodig heeft. Het enige dat u hoeft te doen is de onderdelen reinigen na gebruik. Doordat vrijwel alle onderdelen die met voedsel in aanraking komen eenvoudig te verwijderen zijn, is dat zeer eenvoudig. De onderdelen van de Magimix 3200 zijn in de meeste gevallen vaatwasserbestendig. Zelfs daarin vindt u dus al het gemak dat u zich kunt wensen. U herkent de kwaliteit van Magimix ook aan de vele functies die de 3200 XL herbergt.

Online Magimix 3200 kopen

Kunt u niet wachten totdat deze veelzijdige foodprocessor bij u in de keuken zijn werk doet? Bij Horeca Amsterdam bestelt u de Magimix 3200 en al uw andere benodigdheden voor keuken en horecazaak. Maak uw keuze uit de verschillende varianten van de Magimix 3200 XL en bestel. Dat doet u eenvoudig online met de zekerheid dat wij uw bestelling in de meeste gevallen al binnen enkele dagen bezorgen. Laat ons het bezorgwerk doen en de Magimix 3200 het keukenwerk. Makkelijker kan haast niet.

Magimix assortiment

Bent u opzoek naar de keukenmachines of onderdelen van Magimix? Wij hebben ruime keuze uit het gehele assortiment van Magimix. Bekijk de hier verschillende categorieën.

Magimix 5200 Magimix mengkom
Magimix 4200
Magimix deksel
Magimix 3200 Magimix onderdelen