HomeMagimix 4200

Magimix 4200

Natuurlijk is de keuken het hart van elk horecabedrijf. Hier wordt eten klaargemaakt. Maar met passie en ondernemersgeest alleen is geen horecabedrijf te runnen. Daarvoor heeft u ook slimme oplossingen nodig, zoals de Magimix 4200 foodprocessor. Een veelzijdig apparaat dat ook voor particulieren bijzonder interessant is.

Persen, malen en pureren

Ondanks zijn bescheiden afmetingen, herbergt de Magimix 4200 een wereld van mogelijkheden. Diverse bewerkingen van eten en ingrediënten zijn ermee mogelijk, met behulp van accessoires en hulpstukken waarvan enkelen worden meegeleverd met uw bestelling. Het is lastig om een apparaat te bedenken dat zoveel mogelijkheden biedt met zulke bescheiden afmetingen. En de Magimix 4200 mag dan zo compact zijn dat u deze eenvoudig in een kast opbergt; u kunt er desondanks gerechten mee op tafel zetten voor tien personen of meer. Dankzij de snelheid van werken, breidt u dat aantal desgewenst uit door meerdere porties na elkaar te verwerken. Deze foodprocessor werkt tenslotte razendsnel.

Extra capaciteit: Magimix 4200 XL

De Magimix 4200 XL heeft veel capaciteit en dat komt zowel van pas voor (horeca)ondernemers als particulieren. Capaciteit die correspondeert met bereidingen voor een groot gezin, maar evengoed de hele tafel in een horecagelegenheid voorziet van saus, gepureerde groenten of een andere bereiding. De precieze capaciteit hangt natuurlijk af van het soort bereiding, maar dankzij de snelle werking bent u altijd flexibel met deze foodprocessor. Voor wie meer of juist minder capaciteit nodig heeft, zijn de Magimix 3200 en de Magimix 5200 uitstekende alternatieven. U krijgt dan de kwaliteit van Magimix, maar dan met iets meer of minder capaciteit.

Magimix 4200 XL aanbieding

Een goede foodprocessor is vaak niet goedkoop. Voor de beste deal kunt u dan wachten op een Magimix 4200 XL aanbieding, maar wilt u werkelijk wachten? Hier bij Horeca Centrum Amsterdam zijn alle horeca-apparaten altijd scherp geprijsd. Ook de Magimix 4200 koopt u hier voordelig. Dat geldt voor horeca en particulieren, want de Magimix 4200 is bij uitstek een foodprocessor die ook in uw keuken thuis goed tot zijn recht komt. Bij ons is hij bijna altijd voordeliger dan elders, dus die Magimix 4200 aanbieding waar u naar zocht heeft u eigenlijk al gevonden.

Online Magimix 4200 kopen

Dat de Magimix 4200 XL een fantastische toevoeging is voor haast elke keuken, behoeft nauwelijks betoog. En wie twijfelt ziet die twijfel snel verdwijnen na het werken met dit apparaat. U bespaart er ruimte mee, terwijl u ook de kwaliteit van diverse gerechten en bereidingen naar een hoger niveau tilt. En op die zeldzame momenten dat u dit apparaat niet nodig heeft, laat het zich makkelijk opbergen. Zo’n fantastisch keukenapparaat is precies wat u mist en daarom kunt u het hier eenvoudig bestellen. Als u dat doet, staat hij doorgaans al binnen een week te blinken bij u in de keuken.

Magimix assortiment

Bent u opzoek naar de keukenmachines of onderdelen van Magimix? Wij hebben ruime keuze uit het gehele assortiment van Magimix. Bekijk de hier verschillende categorieën.

Magimix 5200 Magimix mengkom
Magimix 4200
Magimix deksel
Magimix 3200 Magimix onderdelen