Hoshizaki’s Emerald Class vertegenwoordigt een nieuwe reeks energiezuinige en milieuvriendelijke ijsmachines met enkele belangrijke kenmerken en voordelen:

Natuurlijk koelmiddel R290: Deze ijsmachines maken gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290, een koolwaterstof (HC) met een zeer laag aardopwarmingsvermogen en uitstekende energie-efficiëntie. Het gebruik van R290 draagt bij aan een verminderde impact op het milieu en lagere energiekosten.

Energie-efficiëntie: De Emerald Class ijsmachines bieden verbeterde energieprestaties, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten voor bedrijven. Dit is gunstig voor zowel kostenbesparingen als milieubescherming.

Variëteit aan ijsvormen en -maten: De ijsmachines in de Emerald Class kunnen verschillende soorten ijs produceren, waaronder ijsblokjes van verschillende afmetingen en speciale vormen zoals ballen, sterren en hartvormen. Dit ijs is van hoge kwaliteit, helder en smelt langzaam, wat de presentatie van dranken verbetert en de drinkervaring verlengt zonder smaakverlies.

Hygiënisch ontwerp: Deze ijsmachines zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit. Ze maken gebruik van een gesloten-celsysteem voor ijsproductie met automatische reinigings- en spoelcycli om de hoogste hygiënestandaarden te handhaven. Het waterreservoir wordt na elke ijsproductiecyclus geleegd, gereinigd en bijgevuld met vers water.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Zoals andere Hoshizaki ijsmachines zijn de Emerald Class ijsmachines duurzaam en betrouwbaar, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor gebruik in verschillende commerciële instellingen, waaronder bars, pubs, restaurants, cafés, hotels en meer.

Het gebruik van R290 als koelmiddel en de verbeterde energie-efficiëntie van deze ijsmachines dragen niet alleen bij aan duurzaamheid, maar verlagen ook de operationele kosten voor bedrijven, wat gunstig is voor zowel het milieu als de financiën.