De Hoshizaki Emerald Class ijsmachines vertegenwoordigen een nieuwe generatie energiezuinige en milieuvriendelijke ijsmachines. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Emerald Class ijsmachines:

Natuurlijk koelmiddel R290: Deze ijsmachines maken gebruik van het natuurlijke koelmiddel R290, dat een van de meest milieuvriendelijke en kosteneffectieve koelmiddelen is voor verwarmen, koelen en bevriezen. R290 heeft verschillende voordelen, waaronder een laag aardopwarmingsvermogen, uitstekende energie-efficiëntie en is niet giftig, mits op de juiste manier behandeld.

Energiebesparing: De Emerald Class ijsmachines bieden verbeterde energieprestaties, wat resulteert in aanzienlijke energiebesparingen en lagere operationele kosten. Dit draagt bij aan kostenbesparing voor bedrijven.

HACCP gecertificeerd: Deze ijsmachines zijn HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan de hoogste normen voor voedselveiligheid en hygiëne.

Verscheidenheid aan ijsvormen en -maten: Net als andere Hoshizaki ijsmachines kunnen de Emerald Class ijsmachines verschillende ijsvormen en -maten produceren, waaronder ijsblokjes in verschillende afmetingen en speciale vormen zoals bal-, ster- en hartvormig ijs, evenals extra grote en langwerpige ijsblokjes. Dit ijs is van hoge kwaliteit, kristalhelder en smelt langzaam, wat zorgt voor een verhoogde drankpresentatie en langdurige koeling zonder smaakverlies.

Hygiënisch ontwerp: De Emerald Class ijsmachines zijn ontworpen met hygiëne als prioriteit. Ze maken gebruik van een gesloten cel-ijsproductiesysteem met een automatische reinigings- en spoelcyclus om de hoogste mate van hygiëne te handhaven. Het waterreservoir wordt na elke ijsproductiecyclus leeggemaakt, gereinigd en gevuld met vers water.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid: Net als andere Hoshizaki ijsmachines zijn de Emerald Class ijsmachines duurzaam en betrouwbaar, zelfs in omgevingen met hoge temperaturen. Ze zijn geschikt voor verschillende commerciële toepassingen, zoals bars, pubs, restaurants, cafés, hotels en meer.

Let op dat bij sommige combinaties van ijsmachines en opslagbunker mogelijk een “topkit” nodig is om de juiste montage van de ijsmachine en opslagbunker te garanderen. Deze topkits worden aangegeven bij de beschikbare opties en zijn vaak inbegrepen bij de prijs van de opslagbunker om ervoor te zorgen dat alles correct wordt geïnstalleerd.