Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeChef & Sommelier Cabernet

Chef & Sommelier Cabernet

Champagne en likeur drinken zoals dat bedoeld is. Dat is waarvoor u de verschillende sierlijke glazen van de Chef & Sommelier Cabernet collectie in huis haalt. Juist bij deze dranken, die bij bijzondere gelegenheid worden geschonken, telt de kwaliteit. En kwaliteit hebben deze glazen zeker, zoals blijkt uit het kristalheldere glas dat uitnodigt tot een toost.

Chef & Sommelier Cabernet collectie bestellen

Goede likeurglazen en champagneglazen mogen natuurlijk in geen enkele horecazaak ontbreken, ook al gebruikt u deze glazen waarschijnlijk minder vaak dan andere glazen. Het zijn stuk voor stuk glazen van horecakwaliteit die u machinaal kunt wassen. De glazen uit de Cabernet collectie zijn al verkrijgbaar vanaf sets van zes glazen, zodat u ook thuis heerlijk kunt proosten met een glas van topkwaliteit.

Chef & Sommelier collecties

Bent u opzoek naar andere collecties van Chef & Sommelier? Wij hebben verschillende collectie in het assortiment. Heeft u nog niet gevonden wat u zoekt? Laat u verassen met onze uitgebreid assortiment in wijnglazen, whiskey glazen, cocktailglazen of champagneglazen.

Arpège Macaron Fascination
Aska Open Up
Cabernet Macaron
Cabernet Ballon Primarific
Cabernet Tulip Primary
Cabernet Young Wines Reveal Up
Grand Cepage Sensation Exalt
Lima Vigne
Macaron
Chef & Sommelier Champagneglazen
Chef & Sommelier Waterglazen
Chef & Sommelier Longdrinkglazen
Chef & Sommelier Wijnglazen