Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamChampagneglazen

Champagneglazen

Champagneglazen mogen natuurlijk niet ontbreken in uw horecagelegenheid. Vooral wanneer u een feestavond organiseert zijn de champagneglazen onmisbaar. Dankzij de elegante vormgeving hebben de glazen een feestelijk tintje en zijn ze perfect om mee te proosten. Champagneglazen zijn zeer geschikt voor een staand feestje of een staande receptie.

Dankzij de hoge, slanke kelk komt het aroma en de smaak van de champagne of de mousserende wijn beter tot haar recht. Hierdoor smaakt het drankje nog beter. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u champagneglazen in vele soorten en maten. Hierdoor vindt u altijd een glas dat aansluit op uw glasservies. Kies voor een klassiek en degelijk champagneglas of ga juist voor een modern model.

Wij leveren de champagneglazen in sets van vier, zes of twaalf. Direct na aanschaf kunt u dus meerdere glazen champagne schenken. Horeca Centrum Amsterdam koopt producten altijd grootschalig in. Dit betekent dat wij onze producten tegen een voordelige prijs kunnen leveren.