Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478

Sous vide

Het sous-vide bereiden van vlees, vis en groente is een kooktechniek waarbij men met een constante lage temperatuur een uitstekende garing bereikt. HCA biedt u alle benodigdheden voor het serveren van sous-vide gegaarde gerechten.

Sous-vide bain marie

Met een sous-vide bain marie kunt u eenvoudig uw vacuüm verpakte producten garen op een lage temperatuur tussen de 5 en 99°C. Het is in feite een waterbad dat gecontroleerd op een bepaalde temperatuur wordt gebracht en deze temperatuur behoudt totdat u klaar bent met de bereiding. Doordat u het apparaat afsluit met een deksel wordt de temperatuur uiterst goed te controleren. U kunt het apparaat aan de voorzijde bedienen. U vindt in ons assortiment sous-vide apparaten van verschillende merken.

Sous-vide stick

Met een sous-vide stick wordt het water door middel van thermische circulatie verwarmd. U kunt de stick door middel van een klem eenvoudig aan ieder kookvat bevestigen. Het formaat van het kookvat is afhankelijk van de sous-vide stick die u kiest. Kiest u voor iVide Plus dan krijgt u zelfs de beschikking over een app waarmee u de stick op afstand bedient. Deze app kent ook een kookgeschiedenis en geeft u toegang tot meer dan 600 recepten waarbij u de sous-vide stick kunt gebruiken. U kunt bij HCA kiezen tussen sous-vide sticks van verschillende merken.

Sous-vide apparatuur online bestellen

Wilt u uw gasten ook verrassen met de lekkerste sous-vide bereide gerechten? U kunt vandaag nog uw bestelling voor sous-vide apparatuur online plaatsen bij HCA. Wij zorgen ervoor dat uw apparaat zo spoedig mogelijk bij u wordt afgeleverd.