Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCALiebherr tafelmodel vrieskasten

Liebherr tafelmodel vrieskasten

Liebherr tafelmodel vrieskasten

Groenten, vlees en andere levensmiddelen blijven in potentie eindeloos goed en vers dankzij een vriezer. Daarom kunnen huishoudens en horecaondernemers niet zonder. Als ondernemer heeft u aan een enkel tafelmodel vriezer waarschijnlijk niet genoeg, maat deze kan wel een handige aanvulling zijn die u vrijwel overal kwijt kunt. Bekijk hier ons volledige aanbod Liebherr tafelmodel vrieskasten.

Voordelen tafelmodel vriezer

Als ondernemer heeft u veel ruimte nodig maar is ruimte tegelijk niet onbeperkt. Een vriezer voor onderbouw is dan een zeer praktische oplossing. Deze is minder groot dan de meeste horecakoelkasten, maar kunt u wel makkelijk kwijt onder een bar of werkblad. Zo maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Niet voor niets biedt het bekende Duitse Liebherr tafelmodel vrieskasten aan met diverse specificaties. Gemene deler is dat u al deze vriezers vrijwel overal kwijt kunt en zo extra (diep)vriescapaciteit creëert voor bijvoorbeeld brood, vlees, groenten, desserts en andere artikelen die u uw gasten aanbiedt. Vriescapaciteit kunt u eigenlijk nooit te veel hebben.

Liebherr onderbouw vriezer

De diverse Liebherr tafelmodel vrieskasten kunt u, dankzij de beperkte afmetingen, vrijwel overal kwijt. Met name in de keuken, onder een werkblad, komt dat van pas. Zo gebruikt u loze ruimte optimaal. Afhankelijk van uw koelbehoeften en hoeveel andere vriezers u eventueel in bedrijf heeft, plaatst u Liebherr tafelmodel vrieskasten gemakkelijk met meerdere naast elkaar. Zo creëert u met enkele vriezers net zoveel capaciteit als met een enkele grote horecavriezer, op een plek waar die laatste niet zou passen. Ook in een berging plaatst u eenvoudig een tafelmodel. Hier kunt u deze eventueel stapelen met andere apparaten.

Ons aanbod Liebherr tafelmodel vrieskasten

Liebherr is een gevestigde naam in vrieskasten, koelkasten en andere koelapparaten. Het spreekt voor zich dat u kunt kiezen uit diverse Liebherr tafelmodel vriezers. Stuk voor stuk bieden ze een hoog temperatuurbereik, digitaal display en laden of schappen met meer dan genoeg draagvermogen. Daarmee blinkt elke vriezer van Liebherr uit in veelzijdigheid. Ook zijn de meeste van deze vriezers voorzien van een alarm dat in werking treedt wanneer de temperatuur zich buiten de ingestelde waarden bevindt. Zo voorkomt u dat een technisch probleem leidt tot bederf van producten.

Online Liebherr vrieskast tafelmodel kopen

Zoekt u een hoogwaardige onderbouw vriezer voor uw zaak of voor thuis? Het ruime aanbod Liebherr tafelmodel vrieskasten biedt u meer dan genoeg keuze hieruit. Zowel particulieren als ondernemers profiteren hier van een ruim aanbod vriezers en gunstige voorwaarden. Zo worden ook vriezers en andere apparaten op locatie bezorgd, wat u in dit geval een hoop gedoe scheelt. Bezorgen doen we doorgaans binnen enkele dagen, dus u hoeft nooit lang zonder (genoeg) vriescapaciteit te zitten. Breid uw vriescapaciteit uit en plaats een onderbouw vriezer onder uw bar, werkblad of in uw bergruimte. Zo’n tafelmodel vriezer past vrijwel overal en komt altijd van pas.

Liebherr assortiment

Bent u opzoek naar andere kasten van Liebherr? Wij hebben het ruime keuze uit het assortiment van Liebherr. Bekijk ons gehele assortment.

Liebherr koelkasten Liebherr vriezer
Liebherr tafelmodel koelkasten
Liebherr tafelmodel vrieskasten
Liebherr flessenkoelkasten Liebherr display vrieskasten
Liebherr display koelkasten Liebherr vrieskisten
Liebherr minibar koelkast Liebherr ijsconservatoren
Liebherr koelkisten