HomeLatex handschoenen

Latex handschoenen

Omdat hygiëne in elke keuken belangrijk is, werkt u met latex handschoenen. Die zijn praktisch, flexibel en makkelijk overal beschikbaar te maken. Dat geldt zeker voor de handschoenen van latex die u hier bestelt. Wij bieden ruime keuze in latex handschoenen die zowel eten als handen beschermen en zo hygiënisch werken eenvoudig maken.

Nitril of latex handschoenen?

Voor het beschermen van levensmiddelen en uw handen zijn er verschillende soorten handschoenen beschikbaar. Bij ons vindt u onder meer nitril en latex handschoenen. Latex is een natuurproduct dat bijzonder flexibel is en daarom ideaal voor het maken van goed sluitende wegwerphandschoenen. Latex geldt als comfortabel, al zijn er ook mensen allergisch voor. Ook zijn latex handschoenen niet geschikt om met olie en vet te werken. In deze gevallen verdienen nitril handschoenen de voorkeur. In de meeste situaties zijn handschoenen van latex echter precies wat u nodig heeft en komen de dispensers met latex handschoenen die u hier bestelt, dus zéér goed van pas.

Latex handschoenen poedervrij

De latex handschoenen van Horeca Centrum Amsterdam zijn poedervrij. Poedervrije latex handschoenen bevatten geen poeder dat het aantrekken van de handschoenen vergemakkelijkt. Dit omdat sommige mensen allergisch zijn voor dit poeder. Latex handschoenen die poedervrij zijn, verkleinen de kans op een allergische reactie aanzienlijk. Bovendien profiteert u van hetzelfde kwaliteitsproduct met uitstekende pasvorm. De bescherming die dit type handschoen biedt is minstens zo goed als elke variant die niet poedervrij is en dankzij de elasticiteit sluiten ze altijd goed af. Deze handschoenen zijn altijd aan beide handen te dragen en een visuele inspectie is dus niet nodig.

Wegwerphandschoenen van latex

Latex handschoenen zijn in principe bedoeld om slechts één keer te dragen. Dat is omwille van de hygiëne het beste, terwijl ze na gedragen te zijn ook hun comfort verliezen. Gelukkig is latex een natuurproduct en zijn latex handschoenen zeer voordelig. Zeker als u ze hier bestelt. Na gebruik doet u ze dus bij het restafval. Zodra u weer handschoenen nodig hebt, pakt u nieuwe wegwerphandschoenen uit de dispenser en kunt u gelijk aan de slag. Een enkele dispenserdoos van latex handschoenen bevat zo’n 100 wegwerphandschoenen. Met een enkele doos kunt u dus tot wel 50 keer werk verrichten.

Online latex handschoenen kopen

Bij gebruiksgoederen zoals deze wilt u vooral niet te lang stilstaan. Wanneer uw latex handschoenen bijna op zijn, bestelt u het liefst een groot aantal nieuw, zodat u weer even vooruit kunt. Daarbij zijn wij u graag van dienst. Hier bestelt u latexhandschoenen in vier verschillende maten: S, M, L en XL. Deze zijn bovendien zeer elastisch, dus ze sluiten altijd goed. U bestelt ze al per 100 stuks, dus een grote voorraad aanleggen is zeker niet noodzakelijk. Kies het product van uw voorkeur en wij zorgen dat uw wegwerphandschoenen al binnen enkele dagen bij u op de zaak staan.