Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeNitril Handschoenen

Nitril Handschoenen

In de horeca is hygiënisch werken een absolute randvoorwaarde. Dat is prettig voor uzelf en uw gasten. Met verschillende soorten handschoenen beschermt u zowel uw handen als het voedsel waarmee die handen in aanraking komen. Nitril handschoenen zijn van kunstrubber en dus ook geschikt voor mensen met een allergie voor latex.

Latex of nitril handschoenen?

Om hygiënisch te werken met levensmiddelen is het dragen van handschoenen soms noodzakelijk. Tegelijk is werken met eten iets voor de fijne motoriek en dus is het belangrijk dat dergelijke handschoenen zéér dun zijn. Zowel latex als nitril handschoenen voldoen daaraan. Omdat sommige mensen allergisch zijn voor latex, is nitril daarbij de veiligste keuze. Ook zijn nitril handschoenen iets sterker dan vergelijkbare latex handschoenen. Net als latex zijn handschoenen van nitril over het algemeen ook geschikt om uw handen te beschermen tegen schoonmaakmiddelen, zolang het geen zuren betreft. Nitril dient dus zowel ter bescherming van voedsel, als van uw eigen handen.

Soorten nitril handschoenen

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u ruime keuze uit verschillende soorten nitril handschoenen. Het betreft dan in de eerste plaats verschillende maten: S, M, L en XL. Hoewel nitril minstens zo elastisch is als vergelijkbare latexproducten, is het belangrijk om de juiste maat handschoen te kiezen. Zowel voor de hygiëne als uw comfort. Ongeacht de maat passen deze handschoenen zowel aan de linker- als rechterhand en dus is het gebruik ervan zeer eenvoudig. Dat wordt nog eens verder versterkt door de handige dispenserdoos waarin al onze nitril handschoenen worden geleverd. Zo begint hygiëne al bij het pakken van de handschoenen.

Zwarte nitril handschoenen

De kleurkeuze bij nitril handschoenen is niet alleen een esthetische keuze. Zo is het in een grotere keuken prettig om met een kleurcodesysteem te werken, om zo kruisbesmettingen te voorkomen. Daarnaast zijn er soms andere overwegingen om te kiezen voor een bepaalde kleur. Op zwarte nitril handschoenen vallen restjes voedsel beter op. Deze verwijdert u, voordat u verder gaat. Datzelfde geldt voor blauwe nitril handschoenen, mede omdat weinig levensmiddelen blauw zijn. Er is dus altijd een helder contrast met eventueel achterblijvende restjes voedsel. Bij ons bestelt u nitril handschoenen in zwart en in blauw.

Online nitril handschoenen kopen

In elk horecabedrijf zijn er bepaalde gebruiksgoederen waar u er nooit genoeg van kunt hebben. Ook handschoenen om hygiënisch te werken vallen daaronder. Hier bij Horeca Centrum Amsterdam bestelt u nitril handschoenen en al uw andere benodigdheden snel en eenvoudig online. Ten behoeve van hygiënisch werken bestelt u hier bijvoorbeeld ook diverse schoonmaakmiddelen en accessoires voor het schoonhouden van uw keuken en zaak. Voor onze nitril handschoenen en vrijwel elk ander product geldt dat u ze vaak al vanaf kleine aantallen kunt bestellen. Ook beschikt u snel over alle door u bestelde producten. Wij leveren bestelde nitril handschoenen en andere producten meestal binnen één week.