Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCANitril Handschoenen

Nitril Handschoenen

In de horeca is hygiënisch werken een absolute randvoorwaarde. Dat is prettig voor uzelf en uw gasten. Met verschillende soorten handschoenen beschermt u zowel uw handen als het voedsel waarmee die handen in aanraking komen. Nitril handschoenen zijn van kunstrubber en dus ook geschikt voor mensen met een allergie voor latex.

Latex of nitril handschoenen?

Om hygiënisch te werken met levensmiddelen is het dragen van handschoenen soms noodzakelijk. Tegelijk is werken met eten iets voor de fijne motoriek en dus is het belangrijk dat dergelijke handschoenen zéér dun zijn. Zowel latex als nitril handschoenen voldoen daaraan. Omdat sommige mensen allergisch zijn voor latex, is nitril daarbij de veiligste keuze. Ook zijn nitril handschoenen iets sterker dan vergelijkbare latex handschoenen. Net als latex zijn handschoenen van nitril over het algemeen ook geschikt om uw handen te beschermen tegen schoonmaakmiddelen, zolang het geen zuren betreft. Nitril dient dus zowel ter bescherming van voedsel, als van uw eigen handen.

Soorten nitril handschoenen

Hier bij Horeca Centrum Amsterdam heeft u ruime keuze uit verschillende soorten nitril handschoenen. Het betreft dan in de eerste plaats verschillende maten: S, M, L en XL. Hoewel nitril minstens zo elastisch is als vergelijkbare latexproducten, is het belangrijk om de juiste maat handschoen te kiezen. Zowel voor de hygië