Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeSex On The Beach glazen

Sex On The Beach glazen

Als horecaondernemer wilt u natuurlijk uw gasten de beste cocktailervaring bieden. En wat is nou een zomers drankje dat niet mag ontbreken op uw menukaart? Juist, de sex on the beach cocktail. Een heerlijke mix van wodka, perziklikeur, sinaasappelsap en cranberrysap. Maar om deze cocktail helemaal compleet te maken, heeft u natuurlijk de juiste glazen nodig. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u een ruim assortiment aan sex on the beach glazen.

Wat is een sex on the beach cocktail?

De sex on the beach cocktail is een bekende cocktail die vooral in de zomer veel wordt gedronken. Het is een frisse en fruitige cocktail die perfect past bij warme zomerse dagen. De cocktail bestaat uit een mix van wodka, perziklikeur, sinaasappelsap en cranberrysap. Door deze combinatie krijgt de cocktail zijn kenmerkende roze kleur en zoete smaak. Het is een cocktail die vaak wordt geserveerd in een hurricane glas of een champagne coupe. Een typische cocktail voor wie op het strand of terras zin heeft in een luxe verfrissing. Maar ook thuis, voor in de tuin of op het balkon, is deze cocktail zo gemaakt.

Wat zijn geschikte sex on the beach glazen?

Voor het serveren van de sex on the beach cocktail heeft u geschikte glazen nodig. Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u een ruim assortiment aan sex on the beach glazen van merken als Royal Leerdam en Schott Zwiesel. Deze glazen zijn beschikbaar in sets van bijvoorbeeld vier, zes of twaalf glazen. Het hurricane glas is het meest geschikte glas voor de sex on the beach cocktail vanwege zijn unieke vorm en inhoud. Het glas heeft een brede bovenkant, waardoor het gemakkelijk is om de cocktail te garneren met bijvoorbeeld een schijfje sinaasappel. Daarnaast zijn de glazen van horecakwaliteit en geschikt voor intensief gebruik.

Glazen voor elke zomerse cocktail

Naast sex on the beach glazen biedt Horeca Centrum Amsterdam een ruim assortiment aan glazen voor andere zomerse cocktails. Denk bijvoorbeeld aan mojito glazen, margarita glazen en longdrink glazen. Voor elke cocktail is er een geschikt glas te vinden in ons assortiment. Daarnaast bieden wij nog veel meer non-food producten voor de horeca. Ook voor al het andere dat u nodig heeft om heerlijke cocktails te serveren. Van garnering en decoratie tot complete cocktailsets en accessoires.

Online sex on the beach glazen kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u gemakkelijk online sex on the beach glazen bestellen. Wij bieden een snelle levering van slechts enkele dagen, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe glazen. Daarnaast bieden wij een zeer ruim aanbod aan sex on the beach glazen en andere non-food producten voor de horeca. Onze glazen zijn van horecakwaliteit en geschikt voor intensief gebruik. Door uw producten bij Horeca Centrum Amsterdam te bestellen, bent u verzekerd van kwaliteit.