Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeRHIMA vaatwasser DR59

RHIMA vaatwasser DR59

 5.225,00 (Excl. btw)

De rhima bedrijfsvaatwasmachine Dr 59 is het ergonomische alternatief voor die spoelkeukens waar ook gekozen zou kunnen worden voor een voorlader vaatwasmachine. het grote voordeel van deze machine is dat de korven met servies niet getild hoeven te worden. aan de invoerzijde van de machine wordt een tafel geplaatst van waar de korven met servies in de machine worden geschoven. vanuit de vaatwasmachine worden afgewassen korven op de uitvoertafel geschoven. De rhima Dr 59 kan zowel in lijn- als in hoekopstelling geplaatst worden. Lekwater vloeit in de machine, waardoor de vloer rond de vaatwasser droog blijft.

Ergonomisch
Bij een voorlader worden de korven met vaatwerk in en uit de machine getild. Zeker als veel korven met kopjes, schoteltjes en/of borden worden afgewassen is dit fysiek een behoorlijke belasting. Daarom wordt de keuze voor het type vaatwasmachine niet alleen gemaakt op basis van de hoeveelheid af te wassen korven, maar wordt er rekening gehouden met de werkomstandigheden in de spoelkeuken. Een keuze voor een doorschuifvaatwasser is dan een bewuste keuze, waarbij u jarenlang plezier heeft van goede werkomstandigheden.

Betrouwbaar, duurzaam en hygiënisch
De RhIMA DR 59 is een echte professionele doorschuifvaatwasmachine geheel vervaardigd uit AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal. Elke wasbeurt voldoet aan de hACCP eisen, omdat de machine uitgerust is met een thermochrone besturing: hierdoor wordt gegarandeerd dat onder alle omstandigheden de temperatuur van het naspoelwater minimaal 85°C bedraagt. Elke wasbeurt heeft dus een hygiënisch zuiver eindresultaat.

Korfafmeting 50 x 50 cm
Met behulp van diverse korven met een afmeting van 50 x 50 cm kan de RhIMA DR 59 zowel servies, glaswerk, bestek en keukenmaterialen reinigen. Deze vol-kunststof RhIMA korven zijn van een zeer hoge kwaliteit. Er is keus uit een groot aantal verschillende korven voor het afwassen van vaatwerk, dienbladen en materialen.

Eenvoudige bediening en geschikt voor gastronorm
Model DR 59 heeft een wasprogramma van 90 seconden en start automatisch als de kap gesloten wordt. De vaatwasser is uitgerust met onder en boven gescheiden was- en naspoelarmen. De onovertroffen dynamiek van draaiende was- en naspoelarmen voorkomt het nadruppelen van waswater tijdens het naspoelproces. Met als resultaat een fantastisch schone vaat. De ronde hoeken van de diepgetrokken wastank zorgen ervoor dat de machine aan het einde van de dag eenvoudig te reinigen is. De maatvoering van model DR 59 is perfect geschikt voor het afwassen van bijvoorbeeld GN dienbladen.

Leverbaar met ingebouwde wasmiddeldoseerunit voor vloeibaar wasmiddel
De wasmiddeldoseerunit zorgt ervoor dat de exacte benodigde hoeveelheid vloeibaar wasmiddel bij elke wasbeurt aan het waswater wordt toegevoegd. hierdoor wordt voorkomen dat er te veel of juist te weinig wasmiddel wordt gebruikt, met alle gevolgen van dien. Zo zal te weinig wasmiddel een slecht resultaat geven. Overmatig wasmiddel brengt daarentegen onnodig
hoge kosten met zich mee.Door de wasmiddeldoseerunit komt de afwasmedewerker bovendien niet meer in contact met het wasmiddel en de hierin aanwezige chemicaliën. Ook is vloeibaar wasmiddel prijstechnisch gezien voordeliger dan poedervormig wasmiddel.

Artikelnummer: RHDR59 Categorieën: , , , Tags: ,

Beschrijving

Uitvoeringen:
Rhima DR 59
Rhima DR 59 Plus (als DR59, echter inclusief breaktank en naspoeldrukverhogingspomp)

DR 59 standaard uitvoering (doorvoerhoogte 410mm):
• AISI 304-18/10 chroomnikkel roestvrijstaal • geschikt voor gastronorm afmetingen
• diepgetrokken wastank
• niveaubeveiligingsschakelaar
• ingebouwd naspoelmiddeldoseerapparaat
• kapbeveiligingsschakelaar
• korvengeleiding zowel geschikt voor lijn- als hoekopstelling • 2 wasprogramma’s
• thermochrone naspoeling >82°C conform HACCP
• thermische beveiliging tegen oververhitting pomp
• aansluiting 400-3N~50Hz of 3 x 230 Volt
• afmeting B x D x H 650 (720) x 735 x 1470 (1890)
• 12 maanden all in garantie

Compleet geleverd met:
• 1 bordenkorf kunststof, 50 x 50 cm
• 1 universeelkorf kunststof, 50 x 50 cm • 1 bestekbeker, kunststof