Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCALatte macchiato glazen

Latte macchiato glazen

Een mooi geserveerde latte macchiato maakt het bijna zonde om ‘m op te drinken. Dat is de ervaring die elke horecaondernemer gasten wil bieden. Goede latte macchiato glazen helpen daar natuurlijk bij. Daarom bieden wij u de beste latte macchiato glazen aan die u kunt vinden. Onze latte macchiato glazen zijn speciaal ontworpen om de perfecte latte macchiato te serveren en ervan te genieten.

Heerlijke latte macchiato om van te genieten

Een latte macchiato is een koffievariant die steeds populairder wordt bij koffieliefhebbers. Het is een heerlijk drankje dat bestaat uit laagjes melk en espresso, geserveerd in een hoog glas. Het is belangrijk dat de laagjes duidelijk zichtbaar blijven en dat de presentatie van het drankje er aantrekkelijk uitziet. Dit is bepalend voor de drinkervaring van een latte. Onze latte glazen zijn perfect hiervoor en zorgen ervoor dat u uw gasten een mooie en heerlijke latte macchiato kunt serveren. Uw gasten krijgen een latte die bijna net zo aangenaam is om te zien als om op te drinken.

Glazen voor latte macchiato’s en andere koffie

Naast onze latte macchiato glazen bieden wij bij Horeca Centrum Amsterdam ook andere koffieglazen aan. Zo hebben wij bijvoorbeeld cappuccinoglazen en espressoglazen van verschillende merken zoals Pasabahce, Luigi Bormioli, Libbey, Arcoroc en La Rochère. Zo kunt u uw koffiemenu aanvullen met glazen die geschikt zijn voor verschillende koffievarianten. Zorg dat u voor elke koffievariant – en elke andere drank – het juiste glas in huis hebt. Zo merken uw gasten direct dat u het goed voor elkaar hebt en biedt u de best denkbare drinkervaring.

Alles voor de lekkerste koffie

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u terecht voor alles wat u nodig heeft om de lekkerste koffie te maken en te serveren. Naast koffieglazen bieden wij ook koffiezetapparaten, koffiemolens, melkopschuimers en andere benodigdheden aan. Zo kunt u uw koffie aanbod compleet maken en uw gasten de beste koffie-ervaring bieden. Of u een gezellige koffiebar heeft, of als cateraar op locatie koffie schenkt. Wij hebben alles om er een groot succes van te maken. Praktisch, goed doordacht en alles van de beste kwaliteit. Van hoogwaardige latte glazen, tot thermoskannen om koffie op locatie aan te bieden.

Latte macchiato glazen kopen

Wilt u de beste latte macchiato glazen kopen? Dan bent u bij Horeca Centrum Amsterdam aan het juiste adres. Wij bieden u de beste kwaliteit glazen aan tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast leveren wij uw bestelling snel en efficiënt zodat u direct kunt beginnen met het serveren van de lekkerste koffie. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan latte macchiato glazen van verschillende merken en formaten. Zo kunt u altijd een glas vinden dat past bij uw koffieconcept. Bestel vandaag nog en bied uw gasten de beste latte macchiato ervaring met onze prachtige latte macchiato glazen van alleen maar topmerken.

Glazen kopen

Bent u opzoek naar andere soorten glazen? Wij hebben een zeer ruim assortiment glaswerk. In veel gevallen kunnen wij snel leveren in Amsterdam.
Amuse glaasjes Irish coffee glazen Plastic glazen
Aperol Spritz glazen Karaffen Pornstar martini glazen
Bierglazen Koffieglazen Portglazen
Borrelglaasjes Latte macchiato glazen Rode wijnglazen
Champagneglazen Likeurglazen Scroppino glazen
Cocktailglazen Longdrinkglazen