Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HCAIrish coffee glazen

Irish coffee glazen

Irish coffee glazen

Een machtig dessert vol zoetigheid is niet aan iedereen besteed. Sommigen sluiten een heerlijk diner liever af met Irish coffee of een andere heerlijke koffietraktatie. Zo’n koffie schenkt u in een Irish coffee glas. Daarvan vindt u er hier diverse.

Afsluiten met een heerlijke Irish coffee

Koffie met wiskey (op zijn Iers, dus), room en meestal suiker. Dát is Irish coffee. In Nederland drinkt men deze koffiespecialiteit vooral als dessert. Of in plaats van een machtiger dessert, bestaande uit ijs of gebak. Na zwaar getafeld te hebben is een kop koffie een heerlijk digestief. Irish Coffee is dankzij de drie hoofdingrediënten een mooi gelaagde drank. Dat schenkt u dus in een passend glas. Een typisch Irish coffee glas is lang en slank. Zo komt de gelaagde structuur het best tot zijn recht. Ook het oortje is kenmerkend aan Irish coffee glazen. Logisch, natuurlijk. Deze drank serveert u warm en zo branden uw gasten hun handen niet.

Onze Irish coffee glazen

Bij Horeca Centrum Amsterdam vindt u uiteenlopende Irish coffee glazen. Want deze mogen in de basis dan allemaal hetzelfde zijn; er zijn toch talloze variaties. Welke u kiest? Dat is een kwestie van smaak, maar misschien ook wel een praktisch overweging. Heeft u een horecazaak en serveert u meerdere koffiespecialiteiten? Schenk elke specialiteit dan in een ander Irish coffee glas. Onze Irish coffee glazen zijn zeker niet alleen voor Irish coffee bedoeld.

Irish coffee glazen voor horeca en particulieren

Voor veel mensen is een Irish coffee een heerlijke afsluiting van een goed diner. Veel van onze klanten zijn dan ook eigenaar van een horecazaak die deze koffiespecialiteit op hun kaart zetten. Maar niet alleen horeca is welkom bij ons. Ook thuis zetten veel mensen graag eens iets speciaals op tafel. Dat kan Irish coffee zijn of een andere koffiespecialiteit. Daarin is likeur of sterke drank slechts optioneel. Want een Irish coffee glas is vooral geschikt om de mooie laagjes van een koffiespecialiteit tot hun recht te laten komen. Zo wordt uw koffie niet alleen heerlijk, maar ook een waar visueel spektakel.

Online Irish coffee glazen kopen

Irish coffee glazen koopt u in grote én kleine aantallen bij Horeca Centrum Amsterdam. Net wat u nodig heeft. Wij verkopen verschillende soorten Irish coffee glazen, allemaal van hoge kwaliteit. Zo zien er mooi uit, maar kunnen ze ook tegen een stootje. Zeker in de horeca worden glazen talloze keren beroerd, gewassen en op tafel gezet. Het liefst kiest u dus voor koffieglazen waar u nog lang plezier van heeft. Zelfs als ze eens een keer worden omgestoten. Wij bezorgen onze Irish coffee glazen – en al uw andere benodigdheden – in heel Nederland en België. De verwachte levertijd vermelden wij bij elk Irish coffee glas en elke set. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Glazen kopen

Bent u opzoek naar andere soorten glazen? Wij hebben een zeer ruim assortiment glaswerk. In veel gevallen kunnen wij snel leveren in Amsterdam.
Amuse glaasjes Irish coffee glazen Plastic glazen
Aperol Spritz glazen Karaffen Pornstar martini glazen
Bierglazen Koffieglazen Portglazen
Borrelglaasjes Latte macchiato glazen Rode wijnglazen
Champagneglazen Likeurglazen Scroppino glazen
Cocktailglazen Longdrinkglazen Sex On The Beach glazen
Cosmopolitan glazen Mai Tai glazen Shotglaasjes
Daiquiri glazen Margarita glazen Theeglazen
Cognac glas Martiniglazen Tiki glazen
Decanteer karaf Mason Jar Tumbler glazen
Dubbelwandige glazen Mimosa glazen Waterglazen
Espresso martini glazen Mojito glazen Waterkannen
Gin tonic glazen Moscow Mule glazen Whiskey glazen
Glazenset Old Fashioned glazen Wijnglazen
IJscoupe Pina Colada glazen Witte wijnglazen

Cocktails maken.

Heeft u mooie glazen gezien maar geen idee welke cocktial daar bij hoor of hoe u deze moet maken? Geen stress. Wij hebben van de meest populaire coctails de recepten online gezet. Shaken maar!
Amaretto sour Dark n stormy Moscow mule
Aperol spritz Espresso Martini Old fashioned
Bellini Irish coffee Pina colada
Bloody mary Long island iced tea Pornstar martini
Blue Lagoon Mai tai Scroppino
Caipirinha Margarita Sex on the beach
Cosmopolitan Martini Split cocktail
Cuba libre Mimosa Tequila sunrise
Daiquiri Mojito Whiskey sour