Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamIJsblokjesmachinesHoshizaki IJsblokjesmachine FM-1800ALKE

Hoshizaki IJsblokjesmachine FM-1800ALKE

 13.845,00 (Excl. btw)

De Hoshizaki FM-machines maken schilfer- of nuggetijs voor een groot aantal doeleinden. Daardoor zijn ze zeer in trek bij horecabedrijven, cocktailbars en een aantal grote Europese supermarktketens, maar ook in de medische wereld en de gezondheidszorg. Het ijs wordt tijdens de productie gecomprimeerd, waardoor het minder snel smelt. Met het ijs dat wordt geproduceerd door Hoshizaki-ijsmachines doet het fenomeen ‘vriesbrand’ zich niet voor bij het presenteren van verse vis of andere producten.

Schilferijs: bestaat voor 70% uit ijs en voor 30 % uit water. Dit wordt met name gebruikt voor koelingsdoeleinden. In de medische sector wordt schilferijs bijvoorbeeld gebruikt voor het afkoelen van bloed en organen; in de visindustrie wordt het gebruikt voor het koelen, transporteren en opslaan van vis.

Nuggetijs: bestaat voor 80% uit ijs en voor 20 % uit water. Nuggetijs is nog meer samengeperst dan schilferijs en is ideaal voor presentatiedoeleinden.

Cubelet ijs (alleen CM110): bestaat voor 90% uit ijs en voor 10% uit water. Cubelet ijs is vergelijkbaar met nuggetijs wat de vorm betreft, maar is harder qua structuur. Dankzij het lagere waterpercentage is dit ijs perfect voor gebruik in drankjes.

Hoshizaki-ijsmachines in deze serie kunnen op een relatief goedkope manier worden omgebouwd voor schilfer- of nuggetijs, waardoor ze aanmerkelijk flexibeler zijn dan andere machines in de markt.

In deze serie worden carbon wormlagers toegepast, een zeer robuust alternatief voor rollagers. Hierdoor neemt de levensduur van uw machine toe en u bespaart op onderhoudskosten. De worm en de verdamper zijn van kwalitatief hoogwaardig roestvrij staal en ook dat verhoogt de levensduur van deze onderdelen, waardoor uw machine langer meegaat en minder vaak onderhoud nodig heeft.

Artikelnummer: HZ-FM-1800ALKE Categorie:

Beschrijving

Product FM-1800ALKE (luchtgekoeld, schilferijs)
IJsproductie capaciteit (kg/24u) 1800(F) / 1590(N)
Afmetingen BxDxH (mm) 1080 x 700 x 780
Spanning 1/220-240V/50Hz
Elektrisch verbruik 0,71
Koelmiddel R404A
Gewicht 140
Bijbehorende ijsbunkers B801SA
Please note Exclusief losse koelunit (4,3 kW bij -25°C)