Hoshizaki’s FM-serie biedt schilfer- of nuggetijsmachine die zich lenen voor talloze toepassingen. Ze zijn uitermate populair in de horeca, cocktailbars, grote Europese supermarktketens, medische instellingen, de gezondheidszorg en nog veel meer. Een kenmerk van deze ijsmachines is dat het ijs tijdens de productie wordt gecomprimeerd, waardoor het minder snel smelt. Hierdoor is het ijs dat wordt geproduceerd door Hoshizaki-ijsmachines ideaal voor het presenteren van verse vis en andere producten, waarbij het fenomeen ‘vriesbrand’ wordt voorkomen.

Belangrijkste Kenmerken en Voordelen van Hoshizaki schilferijsmachines:

1. Breed Toepassingsbereik

Hoshizaki FM-ijsmachines produceren schilfer- of nuggetijs, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen, waaronder koeling, transport en opslag van vis, evenals medische toepassingen zoals het afkoelen van bloed en organen.

2. Flexibiliteit in Ijstypen

Deze ijsmachines kunnen gemakkelijk worden omgebouwd om schilfer- of nuggetijs te produceren, wat zorgt voor flexibiliteit om aan verschillende behoeften te voldoen.

3. Duurzaam en Kostenbesparend

Hoshizaki-ijsmachines in deze serie maken gebruik van carbon wormlagers, die robuuster zijn dan rollagers. Dit resulteert in een langere levensduur van de machine en verminderde onderhoudskosten. Zowel de worm als de verdamper zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, wat de duurzaamheid van deze onderdelen verhoogt, waardoor de machine langer meegaat en minder frequent onderhoud nodig heeft.

4. Milieuvriendelijk

Hoshizaki is toonaangevend in milieuvriendelijke koeltechnologie en maakt gebruik van koolwaterstoffen (KW) als koelmiddelen, die bekend staan als de meest klimaatvriendelijke en kostenefficiënte opties voor verwarmen, koelen en bevriezen. Het gebruik van koolwaterstoffen in deze ijsmachines resulteert in een energiebesparing tot wel 20% per unit, wat leidt tot lagere CO2-uitstoot door energieleveranciers en kostenbesparingen voor uw bedrijf. Bovendien is de schuimisolatie in de FM-serie gebaseerd op CO2 zonder HFK, wat verdere kostenbesparingen oplevert en zorgt voor een constante temperatuur in de unit, wat bijdraagt aan een vermindering van de uitstoot van directe broeikasgassen.

5. Topkits voor Optimaal Gebruik

Voor bepaalde combinaties van ijsmachines en opslagbunker is mogelijk een topkit nodig om de ijsmachine en de opslagbunker correct te monteren. De benodigde topkit wordt aangegeven bij de opties voor opslagbunker, waarbij de prijs van de opslagbunker inclusief de benodigde topkits is inbegrepen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert voor optimale prestaties.