Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamGin Tonic glazen

Gin Tonic glazen

Bent u op zoek naar stijlvolle glazen waarin u de lekkerste gin-tonics kunt serveren aan uw gasten? Bij HCA kunt u kiezen tussen gin-tonic glazen in verschillende stijlen zodat er altijd een glas is dat past bij uw huisstijl.

Gin-tonic glazen voor de beste smaakbeleving

Als professional weet u dat gin-tonic het beste geserveerd kan worden in een ballonglas. Dit glas kenmerk zich door een bol glas op een hoge voet. Door de vorm van het glas komen de aroma’s van de gin-tonic optimaal tot hun recht. Bovendien zorgt de hoge voet ervoor dat de gin-tonic niet opwarmt door de warmte van de handen. De drank kan immers het beste gedronken worden bij een lage temperatuur. Bij HCA kunt u kiezen uit verschillende ballonglazen die uitermate geschikt zijn voor het serveren van een koele gin-tonic.

Gin-tonic glazen voor professioneel gebruik

De gin-tonic glazen van HCA kenmerken zich door hun hoogwaardige kwaliteit waardoor zij uitermate geschikt zijn voor professioneel gebruik. De glazen kunnen gewoon gereinigd worden in de vaatwasser zonder dat zij hun oorspronkelijke glans verliezen. U kunt bij ons kiezen uit gin-tonic glazen in verschillende stijlen. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar de originele gin-tonic glazen met de gekleurde voet waardoor uw dranken nog feestelijker gepresenteerd worden.

Gin-tonic glazen online bestellen

U bestelt uw gin-tonic glazen eenvoudig online in setjes van zes of twaalf stuks. De meeste gin-tonic glazen kunnen wij uit voorraad leveren waardoor u deze binnen enkele dagen in huis heeft. Is uw onderneming gevestigd in Amsterdam? Dan is het vaak mogelijk om uw bestelling nog dezelfde dag te leveren.