Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeFrietmandje

Frietmandje

Natuurlijk kent u een frietmandje als iets functioneels. De mand die het hete vet van uw frituur in gaat. Waarschijnlijk is dat ook geen mini frituurmandje. Kleine mandjes zijn echter bedoeld om frituur in te serveren en gaan zelf niet het vet in. Wat deze originele manier van presenteren betreft heeft u hier meer dan voldoende keuze.

Kleine frietmandjes voor op tafel

Zo’n klein frietmandje staat heel gezellig op tafel. Eventueel op een houten borrelplank, samen met andere borrelhapjes of snacks. Het geeft het geheel een authentieke aanblik en dat is dan ook precies het doel van het serveren van bittergarnituur of frietjes in een mandje. Waar een traditionele frietmand – eentje waarin u daadwerkelijk frituurt – niet al te bijzonder oogt, zijn frietmandjes voor op tafel in diverse varianten en ontwerpen verkrijgbaar. Deze zijn tenslotte vooral voor het oog. Ze moeten leuk staan op tafel en de beleving bij het bestellen van een borrelplank of bittergarnituur verhogen.

Voor elke gelegenheid een mini frituurmandje

Een mini frituurmandje is bij uitstek geschikt om de presentatie van snacks en borrelhapjes te verbeteren. Maar zo’n mandje gebruikt u evengoed naast een hoofdgerecht, om de bijbehorende frietjes in te serveren. Daarbij heeft u niet alleen keuze uit verschillende frietmandjes, maar ook uit houders voor puntzakken. Want, net zoals een klein frituurmandje dat is, is ook de puntzak een manier van presenteren die in een moderne horecazaak niet misstaat. Stem de presentatie van frituur af op het karakter van uw zaak. Frietmandjes en puntzakken passen goed bij een modernere, jonge zaak met een verrassend culinair randje.

Heerlijk bij de borrel

Borrelen op terras met een drankje en een hapje. Het is een favoriete bezigheid van veel Nederlanders en u kunt er de klok op gelijkzetten dat, in de loop van de middag of avond, de borrelhapjes op tafel komen. Elke horecaondernemer wil gasten imponeren. Een goed gevulde borrelplank met