Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeCosy & Trendy Spider

Cosy & Trendy Spider

Bent u voor uw horecabedrijf op zoek naar elegant servies? Met Spider servies van Cosy & Trendy presenteert u uw gerechten op een zeer stijlvolle wijze. Bestel vandaag nog uw servies online bij Horeca Centrum Amsterdam.

Elegant Spider servies

Het zwarte servies uit de Spider serie is voorzien van een subtiele zwarte print. De print doet – zoals de naam doet vermoeden – denken aan een spin of een prachtig web, maar wie de naam niet kent kan er net zo goed een bloemmotief in herkennen. Het is zeer elegant en laagdrempelig servies dat past bij verschillende huisstijlen. U kunt bij HCA kiezen uit platte borden, dessertborden en kommetjes uit de Spider serie. Bent u onder de indruk van het servies, maar wenst u net een ander patroon? Neemt u dan eens een kijkje bij het Labyrint servies, dit verschilt enkel qua motief van het Spider servies.

Spider servies voor professioneel gebruik

Het Spider servies is gemaakt van sterk porselein waardoor het zeer geschikt is voor professioneel gebruik. Bovendien reinigt u dit servies eenvoudig in de vaatwasser zonder dat dit ten koste gaat van de levensduur en de print. Wie kiest voor Spider servies kan jarenlang genieten van dit robuuste, maar elegante servies.

Spider servies online bestellen

Wilt u binnen uw horecabedrijf ook gebruikmaken van het Labyrint of Spider servies? Bestel uw platte borden, dessertborden en kommen dan vandaag nog online bij HCA. Ons servies is verkrijgbaar in setjes van zes en in de meeste gevallen uit voorraad leverbaar.