Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeBarkruk hoes

Barkruk hoes

De hoge barkruk is een icoon van het Nederlandse café. Rond, zonder rugleuning, al bestaan er natuurlijk vele varianten. Voorzie deze brakrukken van een barkrukhoes. Daarmee houdt u de bekleding langer in goede staat, of geeft u uw barkrukken een frisse en nieuwe uitstraling. Bekijk hier ons complete aanbod hoezen voor barkrukken.

Waarom een hoes op een barkruk?

Er zijn grofweg twee redenen om een barkruk van een hoes te voorzien. De eerste het behoud ervan. Uw café of bar altijd netjes en uitnodigend houden, kost een beetje moeite. De dagelijkse schoonmaak en het tijdig vervangen en onderhouden van diverse onderdelen en inventaris. Zo slijt ook de bekleding van uw meubilair. Door barkrukken buiten openingsuren van een hoes te voorzien, worden ze minder snel vies en stoffig. Daarnaast zijn er barkrukhoezen die u er gewoon op laat. Deze geven de barkruk een frisse nieuwe uitstraling en voorkomen ook slijtage. Na enkele jaren vervangt u gewoon de barkrukhoezen, in plaats van het opnieuw bekleden van de gehele barkruk.

Gekleurde hoes voor barkruk

Omdat u barkrukhoezen kunt gebruiken om uw barkrukken van een frisse, nieuwe uitstraling te voorzien, spreekt het voor zich dat een barkrukhoes in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Dat geldt zeker voor het aanbod van Horeca Centrum Amsterdam, waar u barkrukhoezen in diverse kleuren aantreft. Over het algemeen wel in kleuren die goed passen bij het interieur van een gemiddeld café. Al is het bij gelegenheid wellicht leuk om uw barkrukken te voorzien van een knaloranje hoes. Zo bieden barkrukhoezen ook mogelijkheden om op de actualiteit – een sporttoernooi – in te spelen. Met barkrukhoezen bent u zeer flexibel.

Losse hoes voor barkruk

Met ons ruime aanbod barkrukhoezen voorziet u eenvoudig alle barkrukken in uw zaak van hoezen. Het is echter niet noodzakelijk dat u meerdere hoezen bestelt. Hier kunt u barkrukhoezen kopen vanaf één hoes. Een losse barkrukhoes kopen is ideaal als er eentje aan vervanging toe is, of wanneer u wil zien of een bepaalde kleur goed past binnen uw zaak. Mocht u een versleten barkrukhoes willen vervangen, dan is het natuurlijk net zo makkelijk om er gelijk meerdere te bestellen. Onze barkrukhoezen zijn voordelig en vrijwel altijd op voorraad.

Online barkrukhoes kopen

Uw zaak en alles daarin houdt u in goede staat met het ruime aanbod van Horeca Centrum Amsterdam. Nieuwe glazen, servetten, maatschenkers, koelkasten en dus ook de hoezen voor uw barkrukken bestelt u eenvoudig en voordelig hier. Bij elke hoes staan de poefafmetingen vermeld die bij de hoes passen, zodat u er zeker van bent dat u de juiste barkrukhoezen bestelt. En het is er altijd wanneer u het nodig heeft, want uw bestelling wordt in de regel binnen enkele dagen bezorgd. De diverse kleuren hoezen kunnen dus al met een week om de krukken in uw zaak zitten. Dat zit dus – letterlijk – wel goed.