HomeArcoroc Elisa

Arcoroc Elisa

Bent u voor uw horecabedrijf op zoek naar glazen die uitblinken in hun duurzaamheid? Dan kunnen wij de Elisa glazen van Arcoroc van harte aanbevelen. Dankzij een speciale behandeling zijn deze glazen extra sterk.

Elisa glazen voor de horeca

Iedere professional in de horeca weet dat glazen het kwetsbaarste element van uw servies is. Met Elisa glazen kunt u het beschadigen van uw glazen tot het minimum beperken. Dankzij een ‘fully tempered’ behandeling zijn de glazen uit de Elisa serie namelijk uiterst goed bestand tegen mechanische en thermische schokken. Dat betekent in de praktijk dat u minder vaak uw glazen hoeft te vervangen. Elisa glazen kunnen gereinigd worden in de vaatwasser zonder dat dit van invloed is op de kwaliteit. Kortom: Elisa glazen zijn ideaal voor gebruik in de horeca.

Stijlvolle Elisa glazen

Het is natuurlijk belangrijk dat de glazen van zeer goede kwaliteit zijn, maar de uitstraling is minstens zo belangrijk. Deze glazen uit de Elisa serie hebben een robuust, maar toch zeer elegante uitstraling. Daardoor passen deze glazen binnen veel verschillende huisstijlen. U kunt bij ons kiezen tussen veel verschillende glazen zoals tumblers, waterglazen, longdrinkglazen, wijnglazen en champagneglazen. De glazen zijn leverbaar in setjes van zes.

Elisa glazen online bestellen

Wilt u ook profiteren van de uiterst sterke glazen uit de Elisa serie van Arcoroc? Bestel dan vandaag nog uw Elisa glazen online bij Horeca Centrum Amsterdam. Onze glazen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar zodat u uw bestelling snel in huis heeft.