Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeArcoroc Elegance

Arcoroc Elegance

De glazen uit de Elegance serie van Arcoroc zijn schitterend in hun eenvoud en passen in ieder horecabedrijf. Deze duurzame glazen met een tijdloos design zijn altijd een goede keuze. Bestel uw Elegance glazen vandaag nog bij Horeca Centrum Amsterdam.

Elegance glazen voor professioneel gebruik

De Elegance glazen zijn uitermate geschikt voor professioneel gebruik in een commerciële setting zoals uw horecaonderneming. De glazen zijn namelijk van zeer goede kwaliteit waardoor ze ook bij veelvuldig gebruik hun schitterende uitstraling behouden. De glazen kunnen bovendien gewoon worden gereinigd in de vaatwasser zonder dat dit van invloed is op de levensduur. Een ideaal glas voor uw horecaonderneming.

Elegance glazen met elegante look

Elegance glazen vallen op door hun verfijnde design. De glazen zijn eenvoudig, maar elegant waardoor ze in allerlei soorten horecabedrijven passen. Het maakt dus niet uit of u een huiselijk eetcafé heeft of een restaurant met een luxe karakter: deze glazen van Arcoroc komen altijd tot hun recht. Het design is bovendien tijdloos waardoor uw glazen niet uit de mode kunnen raken. Elegance glazen gaan zowel qua uiterlijk als kwaliteit jarenlang mee. U kunt bij HCA kiezen uit verschillende glazen zoals longdrinkglazen, wijnglazen en champagneglazen. Met Elegance glazen maakt u uw servies compleet.

Elegance glazen online bestellen

Met Elegance glazen brengt u direct een stukje elegantie op tafel. U bestelt uw glazen eenvoudig online in setjes van 6, 12 of 48 bij Horeca Centrum Amsterdam. Glazen zijn doorgaans uit voorraad leverbaar zodat wij uw bestelling al binnen enkele werkdagen kunnen leveren.