Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamWijnkoeler & Champagnekoeler

Wijnkoeler & Champagnekoeler

Serveert u wijn en champagne in uw horecagelegenheid? Dan is een goede wijn- of champagnekoeler onmisbaar. Bij ons kunt u kiezen uit een ruim assortiment koelers die uw dranken op de juiste temperatuur houden.

Wijnkoelers en champagnekoelers voor de ultieme smaakbeleving

Een wijnkoeler of champagnekoeler is speciaal ontworpen om uw dranken op de juiste temperatuur te kunnen serveren. De temperatuur is immers van grote invloed op de smaak van wijn en champagne, sommige dranken komen het beste tot hun recht bij een lage temperatuur. Door gebruik te maken van een koeler behoudt de wijn of champagne ook zijn temperatuur wanneer deze langere tijd op tafel staat. Daarnaast draagt een mooie wijnkoeler natuurlijk ook bij aan de presentatie van uw product. Een champagnefles in een elegante champagnekoeler brengt uw gasten direct in een feeststemming.

Wijnkoelers en champagnekoelers in allerlei soorten

Met meer dan veertig verschillende koelers is er altijd een wijn- of champagnekoeler te vinden die voldoet aan uw wensen. Zo hebben wij klassieke wijnkoelers waarmee de drank door middel van ijsblokjes koel blijft. Onze moderne koelers beschikken over een dubbele wand waardoor de temperatuur laag blijft. Onze wijnkoelers zijn beschikbaar in RVS en kunststof. Let er wel op dat wijn en champagne alleen koel blijven wanneer de flessen gekoeld in de koelers gezet worden.

Wijnkoelers en champagnekoelers online bestellen

Wilt u ook uw wijn en champagne op een feestelijke wijze presenteren aan uw gasten? Bestel dan vandaag nog uw wijn- of champagnekoeler online bij HCA. De meeste wijnkoelers zijn uit voorraad leverbaar.