Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeVismes

Vismes

Als horecaondernemer weet u als geen ander dat het belangrijk is om te werken met hoogwaardige producten en materialen. Bij het serveren van visgerechten hoort dan ook een goed vismes. Een vismes is speciaal ontworpen om vis mee te snijden en te fileren. Bij Horeca Centrum Amsterdam bieden wij een ruim assortiment aan vismessen aan van gerenommeerde merken zoals Amefa, Gema en Timeless.

Wat is een vismes?

Een vismes is een mes met een bijzondere vorm, waardoor het geschikt is voor het fileren van vis. Het mes is smal en langwerpig, met een scherpe punt en een flexibel lemmet. Dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk tussen de botten en graten van de vis kunt snijden zonder het vlees te beschadigen. Ook is het mes geschikt om de huid van de vis te verwijderen. De vismessen in ons assortiment zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, wat zorgt voor duurzaamheid en langdurig gebruik. Bovendien zijn ze eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Fileermessen voor vis

Naast vismessen bieden wij ook diverse andere fileermessen aan voor het snijden en fileren van vlees en gevogelte. In beginsel is een vismes daar ook voor geschikt. Een vismes is echter vooral bedoeld voor bij het eten van de vis en een incidentele graat te verwijderen. Echte fileermessen voor vis vindt u ook hier. Ook hebben wij messensets met verschillende soorten messen, zodat u altijd het juiste mes bij de hand heeft. Al onze messen zijn van horecakwaliteit en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Zo bent u verzekerd van een veilige en hygiënische werkomgeving in uw keuken.

Ook voor al uw andere messen

Bij ons kunt u niet alleen terecht voor vismessen en fileermessen, maar ook voor alle andere messen die u nodig heeft in uw keuken. Zo hebben wij onder andere koksmessen, broodmessen, steakmessen, vleesmessen en groentemessen in ons assortiment. Ook hebben wij diverse accessoires zoals messenslijpers en messenblokken om uw messen veilig op te bergen. Het belangrijkste is natuurlijk de ervaring van uw gast. Dankzij ons ruime aanbod tafelmessen, vleesmessen en vismessen, dient u elk gerecht op met een bijbehorend mes. Precies de kwaliteit die mensen bij horeca verwachten.

Online vismes kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u gemakkelijk en snel online een vismes kopen. Wij hebben een ruim assortiment aan vismessen van verschillende merken en in diverse prijsklassen. Zo vindt u altijd het vismes dat past bij uw wensen en budget. U kunt vismessen zowel per stuk (of elk gewenst specifiek aantal) als in sets bestellen. Als u weinig visgerechten op de kaart heeft, volstaat een kleiner aantal natuurlijk. Ongeacht de omvang van uw bestelling kunt u rekenen op snelle bezorging. Wij bezorgen vrijwel al onze producten doorgaans binnen een week. Volgende week al liggen uw nieuwe vismessen op tafel.

Bestek assortiment

Bent u opzoek naar ander bestek? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende van horecakwaliteit bestek. Bekijk ons gehele assortiment bestek.

Botermes Steakmes
Dessertlepels Steakvork
Dessertvork Tafellepel
Dessertmessen Tafelmessen
Gebaksvorkjes Tafelvorken
Koffielepels Theelepels
Sorbetlepel Vismes