Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamVacuumzakken

Vacuümzakken

Horeca Centrum Amsterdam heeft verschillende typen vacumeerzakken in het assortiment. De zakken op zich zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De vacuümzakken hebben de juiste dikte zodat de vacuümkookzakken uitstekend geschikt zijn om voedsel in op te warmen. Het sous vide systeem is zeer populair in de keukens en daarom kunnen de vacumeerzakken temperaturen aan tussen de -20 en 110 graden Celsius. De gebruikte materialen voor vacuümzakken zijn poytheleen en polyamide die ook UV licht tegenhouden. Dat is ideaal om voedsel in te bewaren en optimale kwaliteit te behouden.

Sealen en vacumeren gebeurt met de nodige kracht en daarom heeft HCA merken zoals Hendi en Caterchef in het assortiment. Voedsel bewaren, marineren of willen opwarmen met een sous vide systeem vereisen kwaliteit. De vacumeerzakken mogen niet krimpen, scheuren of oprekken, en moeten voldoen aan hoge eisen. Het creëren van luchtdichtheid is enorm belangrijk en daarom zijn de vacuümzakken 2-laags om hoge kwaliteit te kunnen waarborgen. Levensmiddelen moeten aroma en smaak blijven behouden en dat is heel eenvoudig met een goed vacumeersysteem. Een mooie bijkomstigheid is dat er minder ruimte in beslag wordt genomen met gesealde verpakkingen dan bij het gebruik van losse bakken.