Heeft u vragen? Bel ons op: 020-6200478
Horeca Centrum AmsterdamVacuümmachine

Vacuümmachine

Voedsel op een hoogwaardige en veilige manier willen bewaren of marineren is mogelijk met behulp van een vacumeermachine. De vacumeermachines verkrijgbaar bij Horeca Centrum Amsterdam zijn van hoge kwaliteit, praktisch in het gebruik en makkelijk om te reinigen. Of het nu gaat om droog of nat voedsel of vloeistoffen, een vacumeermachine is onmisbaar in iedere horecakeuken of detailhandel in levensmiddelen. Het is zeer goed mogelijk om een stuk kaas te vacumeren en het daardoor langer en hygiënischer te kunnen bewaren. Dit geldt ook voor groenten en vlees.

Het marineren van vlees gaat perfect in een gesealde verpakking. Op een professionele manier grote porties kunnen verpakken om in te vriezen, of om een paar dagen in een koeling te kunnen bewaren is ontzettend schoon en handig.
Profi Line, Kitchen Line, Caterchef, Professionista en Safefood zijn merken waar HCA garant voor staat. Iedere keuken is weer anders en het is daarom goed om naar de verschillende vacumeermachines te kijken en ze met elkaar te vergelijken. Sealstrips en drukmeters en instelbare sealtijden maken voedsel verpakken gemakkelijk. Er zijn vacumeermachines verkrijgbaar met en zonder drukcabine. De grootte van het product wat verpakt moet gaan worden zal samen met de klant bepalen welke machine er het meest geschikt is om te gebruiken.