Vragen? Whatsapp op 0623677459 of bel op 020 6200478
HomeSteakvork

Steakvork

Als u op zoek bent naar de perfecte vork voor het serveren van biefstuk en steak, dan bent u bij Horeca Centrum Amsterdam aan het juiste adres. Hier vindt u alle soorten bestek voor horeca en particulieren. Zeker als u steak – biefstuk – serveert, dan hoort daar geschikt bestek bij. Bestek dat voldoende scherp is, zoals een speciale steakvork.

Vork speciaal voor biefstuk en steak

Onze steakvorken zijn extra scherp en hebben een speciale punt die ervoor zorgt dat u zonder enige moeite door zelfs het meest malse vlees kunt prikken. Daarnaast zijn ze gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben ze een luxe uitstraling die past bij de beleving van een lekker stuk vlees. Maak de ervaring van uw gasten compleet met fraaie steakvorken en bespaar hen daarmee ook de frustratie van bestek dat niet scherp genoeg is om het vlees op prettige wijze te eten. Vanzelfsprekend vindt u daarom hier ook steakmessen. Serveer biefstuk met een steakvork én een steakmes, en uw gast geniet nog meer.

Steakvorken met hout

Onze steakvorken zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder varianten met houten handvatten. Dit geeft niet alleen een warme uitstraling, maar zorgt er ook voor dat de vork prettig in de hand ligt. Door het gebruik van duurzame materialen zijn deze steakvorken geschikt voor intensief gebruik en gaan ze jarenlang mee. Onze steakvorken zijn speciaal ontworpen om met groot gemak door rood vlees te prikken, zonder de structuur daarvan aan te tasten. Smaak, structuur en sappen blijven zo optimaal behouden, terwijl u de vork met houten handvat comfortabel in uw hand houdt. Dat is nog eens heerlijk en authentiek dineren.

Complete steakvorkenset

Wilt u uw restaurant of cateringbedrijf voorzien van hoogwaardige steakvorken? Dan kunt u bij Horeca Centrum Amsterdam terecht voor complete steakvorkensets. Deze sets bestaan uit meerdere vorken en zijn verkrijgbaar in verschillende merken, waaronder Amefa en Bistro. Met een complete set heeft u altijd voldoende steakvorken in huis, zodat u ook bij drukke avonden uw gasten snel en efficiënt kunt bedienen. Kies voor sets van zes of twaalf stuks. Vanaf zes stuks heeft u een prima aantal voor thuis, terwijl een handvol sets van twaalf steakvorken ervoor zorgt dat u ook voor uw horecazaak voldoende vorken heeft.

Online steakvork kopen

Bij Horeca Centrum Amsterdam kunt u eenvoudig online steakvorken kopen. Wij bieden een ruim assortiment aan hoogwaardige vorken van gerenommeerde merken. Bovendien profiteert u bij ons van de beste prijs-kwaliteitverhouding en een snelle levering van slechts enkele dagen. Zo kunt u snel aan de slag met uw nieuwe steakvorken en uw gasten optimaal bedienen. Zij genieten nog meer van een meer dan prima stuk vlees, met bestek dat duidelijk speciaal voor de gelegenheid op tafel gelegd is. Bestel hier uw steakvork, andere bestek en eventuele andere benodigdheden voor uw horecazaak.

Bestek assortiment

Bent u opzoek naar ander bestek? Wij hebben een zeer ruim assortiment verschillende van horecakwaliteit bestek. Bekijk ons gehele assortiment bestek.

Botermes Steakmes
Dessertlepels Steakvork
Dessertvork Tafellepel
Dessertmessen Tafelmessen
Gebaksvorkjes Tafelvorken
Koffielepels Theelepels
Sorbetlepel Vismes